ADATLAP
My Life Next Door – Életem a szomszédban
Garrették megtestesítenek mindent, ami Reedékre nem jellemző. Hangosak, rendetlenek, szeretetteljesek. Samantha Reed a magasleséből minden nap azt kívánja, bárcsak egy lenne közülük… egészen addig, amíg egy nyári éjjel Jase Garrett fel nem mászik mellé és meg nem változtat mindent.
Miközben ők ketten szenvedélyesen egymásba szeretnek az első szerelem minden ügyetlenségén és nagyszerűségén át botladozva, Jase családja befogadja Samanthat még ha ő titkolja is Jase-t a saját családja előtt. Ekkor valami elképzelhetetlen történik, és Samantha lába alól kicsúszik a talaj. Hirtelen egy lehetetlen döntés elé állítja a sors. Melyik tökéletes család fogja megmenteni őt? Vagy talán itt az ideje, hogy saját magát mentse meg?
Egy magával ragadó első könyv családról, barátságról, első szerelemről, és arról, hogyan légy hű az egyik emberhez, akit szeretsz anélkül, hogy elárulnád a másikat....
Gyalog Nikolett véleménye:
Nekem nagyon tetszett, ugyanis nagyon jól tudtam egyesülni a történettel. Tetszett benne, hogy Samantha aki mindig is az édesanyja elvárásai szerint élt mert nyitott lenni a Garrett-család bonyolult és nem éppen hétköznapi életének megismeréséhez. Tetszett ahogy lassan kibontakozott Jase-el a kapcsolatuk, és nem tette unalmassá a történetet az hogy mindig volt benn valami fordulat. Tetszett hogy a végén minden a helyére került és az emberek is változtak a történtek hatására.
Katona Anna véleménye:
Nekem ez a könyv, történet nagyon eröltetett volt. Nem tetszett. Ritkán hagyok abba könyvet, de ennél a münél nem volt meg a bizserés. Amikor nem tudom letenni annyira izgulok és muszály a végére érnem. Elolvastam mert amit egyszer elkezdek azt be is fejezem. Langyos romantikus történet az elsö szerelemröl. Nekem ez maradt meg. Egyszer olvasható.
Keresztes Zsuzsa véleménye:
Tényleg lesz folytatása :)
Azt is kíváncsian várom.
szerethető karakterek, épp eléggé bonyolult történet ahhoz, hogy ne legyen unalmas, és kikapcsolódjon az olvasó tőle.
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Ez is egy picit tipikus sztori, a mostanában divatos karakterekkel, de szerencsére azért kicsit többet ad, van plusz csavar a történetben, ettől nem lesz klisés. Jase cuki, de nekem kicsit furcsa, nem egy kiforrott egyéniség. Ettől függetlenül tetszett a könyv, várom a folytatást.
Pencz Bernadett véleménye:
Nagyon szerettem!
Nagyon tetszett Samantha bátorsága és nyitottsága, ahogy belehelyezkedik a Garrett-családba.
Jase pedig igazán egyenes és klassz ember és srác. Mindenkinek kellene egy ilyen. :)
Az is tetszett, hogy Tim jó útra tér a végén, bár Nan-nel kapcsolatban lett egy hiányérzetem, hogy az a szál nem lett elvarrva, vagy talán pont így jó, hiszen az életben nagyon sok elrontott kapcsolatot nem lehet már helyrehozni.
Kovács Szilvia véleménye:
Érdekes, furcsa, elgondolkodtató, zavaros, időnként vicces, aranyos. Nekem kb ezek jutnak eszembe erről a könyvről. Mindemellett tetszett. Jase nekem nagyon bejön. Aranyos, kedves, okos és vicces. Érdekes volt ahogy Sam kezelte a helyzetet a könyv végén. Nan és Tim először nagyon nem szimpatikus, de aztán ahogy közeledünk a történet végéhez, Tim egyre jobban bele lopta magát a szívembe. Nan viszont egy hisztis, önző ribi (hogy finom legyek).
A vége nekem kicsit lezáratlan maradt, de mivel ez egy első rész reménykedem benne, hogy a másodikban választ kapok a kérdéseimre….