ADATLAP
Nélküled
Bexi és Nagy Márk története sosem volt egyszerű. Az, hogy Márk leütötte Beki exét egy tévéműsor kellős közepén, nem sokat segített a kapcsolatukon, sőt. Vajon lehet újra Berk, esetleg Márxi, vagy a Fogd be Aszád tagjai újabb vicces párneveken törhetik a fejüket? És hogyan fog hatni mindez Körte, Evelin és Aszádék, Anti és a trágár csellista jól összeszokott csapatára? Van helye köztük újabb embereknek is, vagy végleg széthull a társaságuk?...
Csomai Borbála véleménye:
A Nélküled olvasása után is azt tudom mondani, hogy Nagy Márk Leiner Laura legjobb karaktere valaha. Hatalmas arc, egyszerre imádnivaló, romantikus és humoros. Tomi végig nem volt szimpatikus, így bár a végén nem derül ki hogy kit választott Beki, elég egyértelmű hogy nem őt. A Bexi-sorozat negyedik kötetében végre Aszádék is befutnak.
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Ha teljes kikapcsolódásra vágyom, előveszem Leiner Laura könyveit, mert ezeken aztán nem kell agyalni. :) Tetszett ez a rész is, mint a többi, és felnőtt fejjel is várom a folytatást. Aranyos történet, a tinik biztosan jobban bele tudják élni magukat.
Dózsai Évi véleménye:
Woow! Végre fény derült az előző könyv sok kérdést felvető végére, bár ennek a vége még többet vetett fel, de hát Leiner Laura már csak ilyen, szereti ha végig izgulunk majdnem fél évet a következő részig. Márk és Bexi hihetetlen páros, már sokadjára bizonyítják be újra és újra, de szerencsére a mellékszereplőkre és azok szerelmi életére is gondolt az írónő, már csak az a kérdés, hogy Körte eljut végre Londonba, vagy balhé lesz?
Beáta Nagy véleménye:
Túl sok oldalon át történt túl kevés esemény. Ám folyamatosan kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a folytatásban, mit talál ki Laura, mi érdekli a tiniket manapság. Szórakoztat, leköt, arra a pár órára, vicces. Ez a rész kissé gyengébbre sikerült szerintem a többihez illletve az SZJG-hez képest.
Tóth Rozi véleménye:
Elolvastam az első 3-at is, de ez tetszett a legjobban. Már alig várom a folytatást! Nagyon remélem, hogy a végén Márkot válassza Beki. Megérdemlik egymást, nagyon sokat szenvedtek már, mind a ketten. Nagyszerű könyveket ír Leiner Laura.
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Tegnap este kezdtem el, és már vége is... alig várom a folytatást, jó volt ez a kötet is, de inkább töltelék volt, maga a konfliktus is enyhe volt az előzményekhez képest. A könyvet a karakterek és a párbeszédek vitték a hátukon. Sokminden elkezdődik és nagyon remélem, hogy az 5. kötetben lezáródnak. Mi lesz Aszádékkal és a producerrel? Bexi és a Zeneakadémia? Bexi magánéleti gondjai is lezárulhatnának.
Balogh Viktória véleménye:
Ha elkezdem a könyvet azon kapom magam, hogy nem tudom letenni. Imádom Leiner Laurát, és az összes könyvét amit írt. A könyvek vége mindig izgalommal zárul. Imádom ahogy Nagy Márkot megjeleníti a könyvben,és mindig visszatér Bexi életébe. Már alig várom , hogy a következő részt "faljam".
Kemsei Zsófia véleménye:
Utálom , ki nem állhatom, gyűlölöm ezeket a befejezéseket!!! Most akkor Márk vagy Tomi?? (Remélem, hogy Márk, vagyis nekem az jött le…) Őszintén szólva, azt hittem, hogy ebből a sorozatból ennél többet nem lehet kihozni, de tessék tévedtem. Laurának van fantáziája, és könyörtelen szíve, hogy kínozzon minket olvasókat, mégis imádom a Bexi sorozatot. Remélem ősszel tényleg a kezemben foghatom már az 5. részt. :)
Rasztik Réka véleménye:
Végre a kezembe vehettem, végre kiolvashattam!
Az igazat megvallva nekem az eleje egy picit unalmas volt, olyan mintha semmi nem akarna történni, de egyszer beindult a történet és onnantól kezdve nem volt megállás. A főszereplők (és természetesen a mellékszereplők is) hozták szokásos formájukat, amit nem bántam, mert szükségem volt már egy könnyed olvasmányra, amit csupán néhány óra alatt kiolvashatok.
Úgy érzem, ez a sorozat az eddigi legjobb Leiner Laura írásai közül. Nem sírós, depizős, nyálcsorgatós. Nagyon tetszik, hogy Bexi talpraesett, és a történetben van egy és utánozhatatlan Nagy Márk, aki még beképzelten, önimádóként is mindig meg tud lepni egy-egy húzásával. (Na jó, azért a Nagy Márk matricaalbumot nem nagyon lehet felülmúlni :D)
A vége a szokásos „Következő részből kiderül”. Sejteni lehet, mi is lesz az ötödik rész elején, de azért nem élem bele magam, mert ezekben a kötetekben bármi előfordulhat.
Kaptunk egy újabb dalszöveget és egy valódi zenét, amit rongyosra lehet hallgatni a 9 Crimes után.
Nagyon várom, nagyon várom, nagyon várom a következő részt.
Fehér Beáta véleménye:
Ez a könyv is, mint a sorozat többi része pörgős, olvastatja magát, nehéz letenni. Túl sok újat nem kaptam tőle, de nem is ezért olvastam, hanem mert kikapcsol, szórakoztat. Sajnos ebben a részben sem derült ki kit választ Rebeka, pedig én úgy éreztem, hogy már kár tovább húzni a történetet. Majd meglátjuk a következő könyvben, lehet hogy érnek még meglepetések...
Kocsis Geanina véleménye:
Leiner Laura összes könyvét imádom! Ezalól a Bexi-sorozat sem kivétel azon belül pedig a Nélküled ahw!!! Egyszerűen imádom. Sírtam és nevettem rajta, a végén pedig nagyon kiakadtam! Mégjobban megutáltam Gerit és még nagyobb Márker lettem! Alig várom a következő részét is! :)
Varga Bernadett véleménye:
Folytatódik Bexi kínlódása. Hasonló szerencsétlen kamasz mint Reni a gimiből. Kicsit unalmas volt olvasni, hogy melyik fiút válassza. Persze nem derült ki. Majd a folytatásban. Most várhatom a következő kötetet.
véleménye:
Szeretem az írónőt, de ez a könyve nem sikerült jól. Befejezetlen és kétségek között hagyja az olvasót.
Lehet, hogy ez volt az írónő elképzelése és ezután jön a mindent elsöprő befejezés, de ez a rész nem nyerte el a tetszésemet.
Szekér Alexandra véleménye:
Imádtam! Leiner Laura a Bexi sorozattal tarolt nálam. Sok mindenen mentem keresztül a könyv olvasása közben, és nem bántam meg egyetlen percét sem amit végig olvastam.
Nem tudok felnőni a tinikönyvekből! De egyszerűen nem is akarok! :)
Egy baj van a könyvel, hogy kicsit drága ahhoz képest, hogy tartalmilag kevés, és a legizgibb részeknél lesz vége a könyvben. És most hogy bírom kivárni azt a fél évet? :D
Eszter Bako véleménye:
Egyszerűn nem lehet vele betelni! Nem csalódtam, Bexi Bexi maradt, Nagy Márk is, de azért mégis egy kicsit jobban megnyiltak és bebizonyosodik, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Rengetek fordulat, humor és balhé, de ezt már persze megszokhattuk Leiner Laurától! Imádom és köszönöm!
Zsuzsanna Volford véleménye:
A szerző hű marad önmagához, ahogy a karakterek is. Ugyan ezúttal is csak egy hétre kukkanthatunk bele Bexi életébe, de ez az egy hét nem kevésbé eseménydús, mint ahogy az előző könyvekben sem. Remélhetőleg nem kell sokat várni a folytatásra...
Gergely Edina véleménye:
Nem úgy volt, hogy 4 kötetes lesz? Az elején úgy tudtam, hogy három kötetes lesz, amikor megjelent a 3. rész és nem lett vége a történetnek, akkor azt nyilatkozta az írónő, hogy mindig is 4 részesre tervezte, de most se lett vége... Kicsit bosszantó, hány bőrt akart még lehúzni erről a történetről?
Engem már kezd nagyon idegesíteni, hogy mindig a legizgalmasabb résznél fejezi be. Nem is lenne alapvetően gond, ha a következő rész itt folytatódna, de ugrunk is az időben, így tényleg az izgalmakról maradunk le...
Lehet, hogy azért vagyok ennyire kritikus, mert alapvetően már kinőttem ezekből a tinikönyvekből és kicsit már többet várok, nem tudom...
Viki Madarász véleménye:
Miért?? Miért mindig ott hagynak abba mindent, amikor a legizgalmasabb jelenet van?? Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az egyik kedvenc könyvem lett! Imádom! Bár Leiner Laura könyveiről nem is tudnék mást mondani :) Én biztos vagyok benne, hogy Beki helyében mit választottam volna De miért tud úgy írni Laura, hogy megimádom a karaktereket, a helyeket, magát a történetet… És nem bírom elviselni, hogy ez az egész nem létezik!? Úgyhogy: Gratulálok, Laura :)