ADATLAP
Never, never
Best friends since they could walk. In love by the age of fourteen. Dating for over four years.
She’ll do everything she can to never forget.
He’ll do everything he can to never remember.
Too bad it’s not up to them....
Csepei Angéla véleménye:
Érdekes szerelmi történet két gimnazistáról, akik arra adták a fejüket, hogy visszaszerezzék az emlékeiket. ( remélem nem spoiler, ez az első oldalon kiderül.)
Az eleje nem nagyon hozott lázba, kamasz ábrándnak tekintettem, a végére viszont le se tudtam tenni.
Ide a második részét :D
Annamária Szabó véleménye:
Ahogy kinőttem ebből a korosztályból, úgy kezdtem el megszeretni ezt a témát, az ilyen fiatalokról szóló történeket. (Bezzeg gimis koromban meg Tolsztojt olvastam.) Igazi könnyed irodalom, de igényes stílusban, minden benne van, ami egy bestsellerben benne kell, hogy legyen. Titkok, cselszövés, szerelem egyaránt megjelenik a történetben. Nem tudok róla semmi negatívat írni, mert nagyon tetszett, és végig töprengtem én is a szereplőkkel együtt. Viszont nagy szemtelenség volt így befejezni ezt a könyvet, mert a lényeg gyakorlatilag nem derül ki benne, a konfliktus majdnem továbbbonyolódik a végére. De ezt persze csak azért engedhették meg maguknak a szerzők, mert hamarosan olvashatjuk a folytatást is. Alig várom.
Juhász Fruzsina véleménye:
Azt tudni kell rólam, hogy imádom Colleen Hoover könyveit, így kétség sem fért hozzá, hogy nekem a Never, Never kell! Megjelenés előtti pár napban már minden bajom volt, pedig el se szabadott volna kezdenem február elejéig! Tényleg nem kellett volna nekiesnem, mert most ezer meg egy kérdésem van, amire májusig tuti nem kapok választ!!!!! Bele fogok őrülni. Na, de visszatérve a lényegre...
Őszintén szólva voltak kétségeim a könyvvel kapcsolatban, amikor elkezdtem, mert addig oké, hogy két zseniális író összeül és megír egy szintén zseniális, fantasztikus, hiperszuper történetet. Csak pont azt nem tudtam, hogy mennyire lesz a két írónőtől megszokott színvonalú a könyv. Nem voltam benne biztos, hogy ketten együtt is zseniálisat tudnak-e alkotni. Jelentem, igen!
Bővebben: http://maybeimabookworm.blogspot.hu/2015/01/colleen-hoover-tarryn-fisher-never-never.html