ADATLAP
Point of retreat- Visszavonuló
A sok viszontagság, szívfájdalom és sorscsapás ellenére a Layken és Will szerelme tovább él, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy ők ketten összetartoznak.

A két fiatal azonban még nem is sejti, hogy mindaz, ami összehozta őket, egy idő után kettejük közé állhat. Kapcsolatuk komoly veszélybe kerül, és elképesztő akaraterőre lesz szükségük ahhoz, hogy megmentsék. Layken nem biztos benne, hogy Willel való viszonya a megfelelő alapokra épült, Will pedig nem tudja, hogyan bizonyíthatná szerelmét egy olyan lánynak, aki továbbra is „töklámpásokat farag”.

Miközben válaszokat keresnek a kérdéseikre, egy még nagyobb erőpróba vár rájuk – valami, ami nemcsak az ő életükre, de megmaradt szeretteik életére is végzetes hatással lehet…...
Bakos Vivien véleménye:
Nagyon tetszett Will szemszöge, s a családias légkör, ami a könyvet uralta. Egyedül Lake hisztije nem nyerte el a tetszésemet a könyvben. Ugyanis feleslegesnek tartottam az elején, értelmetlennek tűnt, aztán megértettem az indokait, de nem hittem el, hogy ezen ennyit szükséges nyafognia. Mindenesetre gyorsan kiolvastam és tetszett.
Horváth Alida véleménye:
Nekem nagyon tetszett a könyv.Örültem hogy Will szemszögéből is megismerhettem Lake-t.Viszont azt eléggé furcsáltam hogy ahhoz képest mennyire ki volt bukva Willre Lake,elég hamar megbocsátott.Azért eléggé lekötött,egy nap alatt simán elolvastam.
Domokos Fanni véleménye:
Ha lehet ezt mondani, jobban tetszett, mint az előző. Voltak benne igazi, meglepő fordulatok... habár a végére kicsit unalmassá vált Lake "hisztije", aztán meg az, hogy milyen egyszerűen megbocsátott... Mindenesetre jó kis vasárnapi olvasmány.
Sinkó Krisztina véleménye:
Najó, ez igencsak magával ragadott, bár természetesen (?) nem annyira, mint az első része. Kicsit vontatottnak éreztem néhol, de ettől függetlenül olvasmányos írás, jó történettel, az esti film helyett egy bögre kakaóval én tutira ezt választanám!
Buth Fanni véleménye:
Jó kis könyv volt akinek van egy kis szabad ideje a nyáron is nincs mit olvasnia igazán kellemes idő töltés. Igaz az első része sokkal de sokkal jobb de ez is jó. Tetszett hogy most Will szemszögéből látjuk a történéseket. Igazán érdekes olvasmány, fordulatos. És persze mint minden romantikus könyv ez is hepiendel ér véget a sok megpróbáltatás ellenére.
Juhász Fruzsina véleménye:
Colleen Hoover az egyik kedvenc írónőm. Éppen ezért fáj ennyire, hogy csalódnom kellett benne. A Slammedet imádtam. Minden mozzanatát. Tényleg. Erre kapom ezt folytatásnak. Will eddig egy felnőtt, nem nyálazós ember volt. Ebben meg csak az volt, hogy Lake így, Lake úgy. Csöpögött az egééész! Laykennel ketten szánalmasak voltak. A gyerekek voltak a könyv színfoltjai, a csíntevéseik, és ahogy védték Kierstent. Ohh :) Viszont egy 10-11 éves gyereknek szerintem még ne legyen barátnője! Kiersten pedig túl érett volt a korához képest. Tetszett, hogy végre kiderült, mi a pillangó jelentése a borítón, és a cím is igazán találó :)