ADATLAP
Préda
Mióta Jack Forman felesége a Xymos Technology nevű cégnél dolgozik, egyre furcsábban viselkedik. Julia sokkal feszültebb, zárkózottabb, és néha napokra eltűnik a vállalat nevadai sivatagban lévő telepén. Ezért Jack úgy dönt, hogy személyesen jár utána a dolgoknak. Ám a helyszínen olyan tudományos felfedezés birtokába jut, amelynek bámulatos fejlődése beláthatatlan következményekkel járhat az emberiség számára....
Feraji Anikó véleménye:
M Crichton előlép az egyik kedvenc írómmá. Tavaly őszintén rácsodálkoztam, hogy mennyire jó az Őslénypark könyvben. Idén pedig már a második könyvét olvasom. Lenyűgöz ez a fickó. A témaválasztásival, rengeteg háttérkutatással amit végez. Mindig érdekes és aktuális témát boncolgatva kérdőjelezi meg, hogy tényleg jó felé halad-e a tudomány, ezáltal az emberiség és az úgynevezett fejlődéssel valójában jól járunk-e. Nagyon izgalmas könyv, a nanotechnológia és a mikrobiológia összefonódásának félelmetes lehetőségeiről. Érdemes elolvasni!
Fekete Gabriella véleménye:
Crihton egy újabb fantasztikus regényében vetített elénk egy sötét jövőképet. Hogyan fordulhat teremtője ellen a teremtmény. Korábbi könyvében arra mutat rá, hogy lehet a genetikát rossz célokra felhasználni, most a nano technológia veszélyeit tárta föl. Pörgős, izgalmas, letehetetlen könyv, amit már megszoktunk a szerzőtől.
Csak ajánlani tudom.
5/5
véleménye:
Izgalmas, pergő cselekménye van. Elég nehezen tudtam letenni, még szerencse, hogy hétvége van! :)