ADATLAP
Puszi, Erzsi! - A világ macskaszemmel
Erzsébet Fenevadova minden idők legnagyobb celebritása. Egy igazi bundás királynő, szőrös fülű, bajszos díva, szupermodell, politikai szakkommentátor asszony Sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége káprázatos többek között ezért is teljesen jogos várományosa az elnök asszonyi posztnak.
Hívei tudják, hogy életük Erzsébet útmutatásai nélkül mit sem érne. Nagyságát gyakorta versben is megéneklik, az írástudatlanok pedig Erzsébet kifinomult ízlésének eleget téve tonhalban fejezik ki mélységes tiszteletüket.
Erzsébet jelenleg Budán, a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában él. Sajnos szingli. Pillanatnyilag csak egyetlen, hozzá méltatlan udvari szolgálója, Gergely, próbálja megteremteni a kivételes nagyságához illő körülményeket.

,,A szépség nem az arcodon van, nem is a mosolyodban, de még csak nem is a szívedben. A szépség a bundádban van, a tappancsod párnácskáiban és a bajszod végében, ahogy pöndörödik, és ami csiklandozza a másikat akár egy életen át.
Erzsébet Fenevadova...
Antal Marcsi véleménye:
Nekem is van macskám ezért egyértelmű volt, hogy elolvasom.

Mivel van önérzetem, így azt mondom, hogy nálunk nem a Macsek a fönök, de... (halkan megsúgom, igen...)

Nagyon vicces, ha nem otthon olvasod, készülj fel az emberek furán fognak rád nézni, amikor hangossal felnevetsz, főleg, ha van saját kis kedvenced és magatokra ismersz.
Kulcsár Réka véleménye:
Otthon nekem is van cicám, és az itt leírtak alapján bizton állithatom, hogy tényleg igy viselkednek a cicák. Találó az alcím: A világ macskaszemmel, vagyis Erzsébet szemével. Minden macskás embernek ajánlom figyelmébe, mert nagyon szórakoztató, vicces kis törtnénet.
Zelenák-Baranyi Brigitta véleménye:
Könnyed stílus, bájos, megmosolyogtató történetek, melyekben visszaköszönnek - mint szintén macska-személyzet - saját mindannapjaim jellegzetes pillanatai. Élvezetes olvasmány volt, túl hamar fogytak el a betűk :)
Puszi, Brigi!
Katics Orsolya véleménye:
Macskatartóként én is teljesen átéreztem a tartalmát, bőven tudtam párhuzamot vonni Erzsébet és a saját cicám között, de....nekem nem tetszett. Pedig nagyon vártam, hogy meghozza a postás, mert az előzetesen olvasott idézetek alapján jónak gondoltam, és ezt a műfajt is szeretem, de csalódtam. Valahogy erőltetettnek tűnt, és nem túl eredetinek- hogy őszinte legyek, egy az egyben azt éreztem, hogy a Vérmacska-sorozat egy gyenge másolatát olvasom.
Sós Angéla Krisztina véleménye:
Imádtam! Sajnos jelenleg nincs macskám, de a könyvet olvasva felidéztem a régi emlékeket, az együtt töltött időt, amikor még nekem is volt egy szőrgombolyagom, aki megszépítette, néha viszont megkeserítette napjaimat. Természetesen a szép napokból volt több, de ő is tudott ám huncutkodni és borsot törni a gazdi orra alá :) Erzsébet pedig ízig-vérig macsek, sokoldalú cicalány, ó bocsánat: királynő. Macskabarátoknak kötelező elolvasni! Ha eddig még nem volt saját dorombolóművészed, a könyv végére érve garantáltan szeretnél majd egyet. Puszi, Angéla!
Szalai Adél véleménye:
Imádtam az elejétől a végéig, hangosan nevettem miközben olvastam, feldobta az egész napomat, és már az összes barátnőmnek ajánlottam, akinek meg macskája van annak kötelező ezt elolvasni! Tipikus macska-ember harcokkal, küzdelmekkel van tele, amit Én is minden nap átélek az enyémmel. Nagy harcok folynak Nálunk is főnök-beosztott szerepkörben. Egy vidám humoros pár órás könyv.....lehet elfogult vagyok mint macskatartó, és azok nem fogják élvezni annyira akik nem, de tegyen egy próbát aki teheti. Puszi, Adél!