ADATLAP
Puszi, Erzsi
Erzsébet Fenevadova minden idők legnagyobb celebritása. Egy igazi bundás királynő, szőrös fülű, bajszos díva, szupermodell, politikai szakkommentátor asszony Sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége káprázatos többek között ezért is teljesen jogos várományosa az elnök asszonyi posztnak.
Hívei tudják, hogy életük Erzsébet útmutatásai nélkül mit sem érne. Nagyságát gyakorta versben is megéneklik, az írástudatlanok pedig Erzsébet kifinomult ízlésének eleget téve tonhalban fejezik ki mélységes tiszteletüket.
Erzsébet jelenleg Budán, a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában él. Sajnos szingli. Pillanatnyilag csak egyetlen, hozzá méltatlan udvari szolgálója, Gergely, próbálja megteremteni a kivételes nagyságához illő körülményeket.

,,A szépség nem az arcodon van, nem is a mosolyodban, de még csak nem is a szívedben. A szépség a bundádban van, a tappancsod párnácskáiban és a bajszod végében, ahogy pöndörödik, és ami csiklandozza a másikat akár egy életen át.
Erzsébet Fenevadova ...
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Több mint két éve vagyok őszinte és igaz rajongója Erzsébet Fenevadovának, követem és iszom szavait. Örömömre szolgált mikor az internet digitális fóruma után, végre papír formában is megőrizhettem tudását és életmutatását. A legszebb és legokosabb magyar celeb, vita nincs. Jó volt olvasni azokról az időkről, amikor a művésznőt még nem szippantotta magába a "celebvilág", csak a szolga és baráti köre imádhatta és ismerhette. Örök érvényű, klasszikus mű, kötelezővé tenném az iskolákban.Puszi, Judit
Falusi Fanni véleménye:
Erzsébet Fenevadova storyjai örökre a szívembe lopták magukat. Szarkasztikus humora, gondolkodásmódja, az élethez való hozzáállása, és az eszméletlen szóhasználata ninden kis fejezetben megnevetettet. Veszedelmes kalandjai a saját cicámra emlékeztetnek, igaz neki nincs ennyire menő neve. Minden macska gazdiknak kötelező !