ADATLAP
Rajtad áll
Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára.
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik.
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő....
Bakos Vivien véleménye:
Nem is tudom. Tetszett, de nem az a színvonal, amiért én rajonganék. Azt hittem kapok egy tipikus, jó rubin pöttyös könyvet, de pluszba a nyakamba varrták az ikrek titkát. Jó volt, egynek elment, de újra semmikép nem olvasnám. Ennek ellenére tetszett a szerelmi háromszög Cash és Nash valamint Olivia között. Ez a része érdekes és jó volt. Mindenesetre a folytatást is elolvasom.
Tóth Rozi véleménye:
1 nap alatt kiolvastam. Nekem nagyon tetszett. Néhány rész kiszámítható volt, de azon nagyon meglepődtem, hogy Cash és Nash egy azon személy. Cashnek remélem nagyon szép élete lesz Oliviával. Szerintem még ma elkezdem olvasni a következő részt.
Bejczi Anita véleménye:
3 nap, úgy, hogy közben tételeket "tanultam". Könnyed, egyszer-olvasós, a csavar sem nevezhető annak, mert szerintem kiszámítható (bár az is igaz, hogy belefutottam egy kisebb spoilerbe). Mivel lelőve a poént nem lehet sokat írni róla, annyit jegyeznék meg, hogy kicsit kettős érzéseim vannak Oliviával kapcsolatban, ezért nem lett kedvenc főhősnő :/
Bobor Rebeka véleménye:
Nagyon-nagyon tetszett...Cash eléggé nem is tudom, annyira oooooohhhhhh :)) Elfogadnám magamnak ;) Vannak benne 'furcsa' leírások, de amúgy teljesen jó könyv :) Nagyon-nagyon-nagyon szeretem 10/10
Kamocsa Eszter véleménye:
Ezt a könyvet az egy nap alatt elolvasható könyv kategóriához soroltam, mivel tényleg nagyon gyorsan, egy fél délután alatt ki lehet olvasni. Viszont nem azért olvastam ilyen gyorsan, mert annyira lekötött vagy magával ragadt volna a történet, hanem azért mert általában ha elkezdek egy könyvet, azt végigolvasom, még ha nem is tetszik annyira. Ezzel a könyvvel is így voltam, nem kötötte le annyira a figyelmemet, sőt igazából már a 40. oldal környékén tudtam, hogy mi lesz a nagy csavar a történetben, mivel a 2 fiú sosem jelent meg együtt egy jelenetben. Egy könnyed délutáni unaloműzőnek jó volt ez a könyv, a folytatását nem valószínű, hogy elolvasom. Elég sok hasonlóságot véltem felfedezni a Szürke ötven árnyalatával. Volt egy-két mondat, amin jót derültem („ … ki lehetett az, aki az elmúlt éjszaka a petefészkemet csiklandozta.”). Bizonyos mondatok viszont gyakran ismétlődtek, ezeket másképp is kifejezhette volna az írónő (pl. „kezdem szűknek érezni a farmert”). Olivia végül megkapja egy férfiban mindazokat a tulajdonságokat, amiket Cash-ben és Nash-ben szeretett. A csavart pedig teljesen életidegennek tartottam, mivel senki sem tudna éveken át két személyként élni, úgy hogy senki ne jöjjön rá. Azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a könnyed romantikus történeteket.
Balogh Krisztina véleménye:
Imádtam. Egyik kedvenc könyvem. Pár óra alatt a végére értem. Egy percet sem unatkoztam nagyon eseménydús és fordulatos könyv. Tényleg nagyon jó könyv.Mindenkinek ajánlom. Alig várom a folytatást. :)
Kovács Brigitta Zsófia véleménye:
Egyik legjobb könyv amit eddig olvastam. Unatkozni egy percig nem unatkoztam miközben olvastam. Letenni is nagyon nehéz volt. Cash/Nash és Olivia. Irigylem azt a lányt. Várom nagyon a folytatását.
Tóthné DrBiró Vivien véleménye:
Ez a könyv számomra egy egyszer olvasós könyv. Annyira nem ragadott meg a történet. Függővégű, még sincs rám olyan hatással, hogy egyből kezdeném a következő részt. De lehet, hogy a második rész meglepetést okoz majd.
A könyv közepétől már sejtettem, hogy mi a nagy fordulat, a nagy titok. Gyorsan olvasható történet, egy nap alatt kivégeztem.
Egy könnyed, gyorsan olvasható erotikus regényről van szó. Aki ilyen történetre vágyik, annak ajánlom.
Azért azt még megemlíteném, hogy a borító nekem valahogy nem tetszik. Túl közönséges a történethez képest.
Illés Renáta véleménye:
Nem is igazán illik a "szerelmi háromszög"-kategóriába, de közben mégis. Nagyon izgalmas, és számomra megdöbbentő, hogy egy fiú mi mindenre képes, hogy védje a szeretteit - furcsa lehet kétféle személyiség életét élni. Ezen sokat gondolkodtam, szerintem én megkattannék, sose tudnám, hogy most épp játszok-e vagy magamat is adhatom. Izgi, szexi, letehetetlen könyv, várom a folytatást! :)
Horváth Dominika véleménye:
Ez a könyv, egyszerűen maga a tökéletesség. Érdekes, esemyéndús, erotikus, szexi, bonyolult, egyszerűen erre a könyvre minden mondható, csak az nem hogy unalmas.
Olivia, olyan lány akiben valamilyen szinten megláttam magam, ugyanazok a dolgok érdeklik amik például engem is és ő is ugyanúgy a családot helyezi előtérbe. Valamint nagyon érdekes karakter. Cash, a történet rosszfiúja, tökéletes és szexi, minden nő álma. Nash pedig ugyszintén tökéletes, a jófiú... és milyen sokkoló amikor kiderül hogy ez a két személy, valójában csak egy. Cash, egyszerűen, nem is tudom szavakba önteni, képes két személyt játszani, képes a testvérét, az ikertestvérét eljátszani a világ szeme láttára, csak hogy a börtönbe zárt apját védje, aki ártatlanul került be oda, úgy hogy ráfogták Cash édesanyja és ikertestvére meggyílkolását. Tényleg nagyon jó könyv, az egyik legjobb amit eddig olvastam, és már nagyon várom a folytatását.