ADATLAP
Rossz hold kelt fel
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

"Ki a fene maga?
Itt, a padlón, az utolsó pillanataimban, MacKayla Lane utolsó nagy mámorában, már látom, hogy erre a kérdésre az a válasz, hogy az vagyok, aki mindig is voltam.
Egy senki."

Elvesztette a nővérét, távol került a családjától, az otthonától, a régi, gondtalan életétől. Egy új, veszélyes helyen, két világ között üldözi testvére gyilkosát, ám őt még többen akarják kiiktatni.
MacKayla Lane azt hitte, készen áll, hogy szembenézzen a pokollal is, ám rá kell döbbennie, hogy sokkal rosszabb is van, mint a halál.
A Rossz hold kelt fel ott folytatódik, ahol a Hajnalra várva vége szakadt.
Amikor a világok közötti kapu kinyílt, a Dublinra szabaduló szörnyű hercegek Prí-yát csináltak Macből, aki így immár a szabad akaratától is megfosztatott.
Meztelenül fekszik egy templom kőpadlóján, kiszolgáltatva a lelket is porrá zúzó szexuális éhségtől, s immár nem az a kérdés, hogy a sidhe-látó véghez tudja-e vinni tervét – hogy megszerezi a Sinsar Dubh-t és megöli testvére gyilkosát –, hanem, hogy van-e még egyáltalán esély arra, hogy valaha újra önmaga legyen.
Van-e még remény ott, ahol minden elveszettnek látszik? Van-e kiút abból a borzalomból, amitől Mac egész végig tartott, s ami nővére életét is követelte?
Vajon a titokzatos Barrons és a MacKeltarok, vagy V'lane, az érzéki Seelie herceg segíthet-e még ezek után, vagy ők is elbuktak azon az éjszakán, amikor az Árnyak elözönlötték a világunkat?
Arra az éjszakára, melyre rossz hold kelt fel, virradhat-e még reményt és enyhülést hozó hajnal?
Mindig maradj a fényben!...
Bánk Mária véleménye:
Ez a rész egy várakozás. Az egész könyv. Nem először olvasom, és szinte várom hogy elbukjon mindenki mert akkor véget ér a feszültség.
Talán itt van a legtöbb érzelgősség. A bukás pedig maga olyan gyomorforgató mint a világ, melyet megálmodott a szerző.
Nagy Kati véleménye:
Határozottan egyre jobb és izgalmasabb a sorozat. Mac felnőtt, harcos lett. Komoly megpróbáltatásokon esett át, de ugye ami nem öl meg az erőssé tesz. Ez nála bevált Barrons-szal még mindig nem bírnak összejönni, pedig nagyon szurkolok neki. A végi pedig egy katasztrófa. Azonnal neki is kezdek a következőnek.
Barna Adrien véleménye:
Barrons visszahozza a lányt a jelenbe. Sikerül "meggyógyítania". A könyvet ezután belengi a kettejük közti feszültség. Még az eddiginél is jobban. Bár már kezdett kicsit nagyon idegesítő lenni hogy ilyen sokáig húzták, hogy ki is valójában a férfi. És tetszett benne az h bár sejtettem, hogy mi lesz a vége mégis sikerült egy kicsit meglepődnöm.
Galambos Réta véleménye:
Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Örültem, hogy az elején nem húzták el a dolgokat, viszont nem tudom Barronst hova tenni, olyan, mintha szeretné a lányt, aztán meg már megint bunkó, Mac is lehetne határozottabb egy kicsikét. Jó sok erotika volt benne, de nem rontotta le a könyvélményt. A vége annyira nem volt izgalmas számomra, mert sajnos elolvastam a következő könyv fülszövegét, és tudtam, hogy lesz ilyen a végén, azt nem tudtam, hogy hogyan, de azt igen, hogy mi lesz. Azért örülök, hogy megvan a következő rész is és egyből el tudtam kezdeni olvasni :)