ADATLAP
Sóvárgás
Három vonzó, gazdag, sikeres férfi. Három jó barát és üzlettárs, akik hozzászoktak, hogy ők irányítanak a tárgyalóteremben és a hálószobában egyaránt. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan a magyar olvasók körében is jól ismert Maya Banks a Mámor-trilógia egy-egy kötetében.

Az első kötet azé a Gabe Hamiltoné, aki mindig mindent megkap, amire csak vágyik. Mégis létezik valami, amihez nem juthat hozzá. Pontosabban valaki: a legjobb barátja húga, Mia. A tiltott gyümölcs. Tisztában van vele, hogy sötét tervei a lánnyal egyszer még pokolra juttatják, mégis úgy érzi, eleget várt ahhoz, hogy végre a vágyai szerint cselekedjen. És Mia sincs másképp. Gyerekkora óta bálványozza a férfit, és bár tudja, hogy sosem lehet elég jó számára, nem tud ellenállni vonzerejének. Magába szippantja a férfi különös világa, ahol nem mindennapi elvárásokkal szembesül. Amikor mindketten felismerik, hogy viszonyuk több izgalmas szexuális kalandnál, már nem tudnak szabadulni a tiltott kapcsolatból…
Az erotikus trilógia első darabja lélektani megalapozottságával tűnik ki a népszerű erotikus-romantikus könyvek sorából....
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Maya Bankstől eddig még nem olvastam semmit, többen ajánlották és mondták, hogy azért durvább, mint általában, amit olvasni szoktam. Nyilvánvalóan nem mindenkinek való,mivel keveredik nála a mocskos szex, a szabadszájúsággal és az uralkodó férfitípussal. Félig-meddig már pornó amit ír, de a boldog végkifejlet és a romantika garantált. Mia és Gabe története nagyon tetszett, szeretem mikor egy kapcsolatban már régóta ismerik egymást a párok, viszont félnek a csalódástól,ezért nem lépnek, várják, hogy a másik kezdeményezzen... Nagyon jó volt a könyv, igaz volt, amikor csak néztem és mondtam, hogy jó ég. Kíváncsi vagyok a következő részekre...

2. rész Rajongás
A cím magáért beszél...ez a rész is nagyon tetszett Jace és Bethany megismerkedése. Első látásra egymásba szerettek,ez egy igazi romantikus történet, igaz vannak benne, igazán nem szép részek, de sajnos ilyen a valóságban is megtörténik, nem mindenkinek van megfelelő otthona...Nagyon tetszett, hogy Jace mindent megtett egy olyan lányért, akit valójában még nem is ismert, a szerelem mindenre képes.

3 rész Lángolás
Ash és Josie szerelmi története nagyon romantikus. Az eddigi részekben Ash úgy szerepelt, mintha a másik két sráctól lazább lenne, pedig pont az ellenkező derült ki róla. Ő igazi domináns, akaratos férfi. Josie nagyon sok mindenen keresztül ment,de mégis erős maradt és nem magával hanem a barátaival törődött. Ez a trilógia nagyon tetszett az írónőnek nagyon jó fantáziája van.
Török Lívia véleménye:
Gabe és Mia. Hát azt kaptam, amit vártam. Azt szeretem a Maya Banks könyvekben, hogy általában egy olyan kapcsolatot dolgoz fel, aminek a története már régebbre nyúl vissza. Vagy legalábbis nem azzal a durr bele a módszerrel szexelnek. Mint mostanában a new adult könyvekben.
Miaés Gabe már régóta ismerik egymást, de Gabe csak most lépett. Mia néha lelépett, sokat szexeltek, a vége pedig happy end. Minden Maya Banks könyv ilyen és én ezért szeretem.
A regénynek van története, zajlanak az események, nem csak pornó egy kis mesével.
Tetszett.