ADATLAP
Sötét Diadal
A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orgyilkosnak, a bretagne-i udvarba viszik, hogy teljesítse küldetését. Nagyon tetszett a könyv, ahogy bemutatta Bretagne-t, a környéket, az embereket, a tájat. Nagyon hamar a végére értem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ...
Kohl Dóra véleménye:
Imádtam. A kedvenc részem sorozatból. Az első kötetben Sybella nem volt a legszimpatikusabb, de Rémlovagot már akkor is kedveltem. Ez a kötet csak még inkább megszerettette őket. Sybella önfeláldozása, Rémlovag féltése, Yannick csendes segítsége, a szénégetők felbukkanása, minden egyes személy és fordulat elérte, hogy imádjam a kötetet.
Szalai Brigitta véleménye:
Amikor az első részét olvastam, a Gyilkos kegyelmet, akkor nagyon megkedveltem Ismae-t, de amint bele fogtan ebbe a részbe és haladtam előre egyre jobban rájöttem, hogy Sybella az én karakterem. Vad, szenvedélyes, makacs, bátor es harcias. Egy két tulajdonságában magamat fedeztem fel. Megtetszett éles esze.
Rémlovag hiaba olyan amilyen nagyon romantikusnak találtam a történetüket! :)
Németh Mária Ingrid véleménye:
LaFevers fantasztikus világot hozott létre. Az első rész is már rettentően tetszett, bár abban nem volt szimpatikus Sybella karaktere. A második kötet végére viszont sokkal összetettebb főszereplőt kaptam, mint amit vártam. Látványos fejlődést ér el a személyisége a kötet folyamán. Izgalmas és fordulatos volt a cselekmény, bár a szerelmi szál erőltetettnek hatott.
Patkó Noémi véleménye:
Az első könyv is kivételes helyet foglal a szívemben, de ez képes volt felülmúlni. A borító nem tetszik, de mégis megvettem - és milyen jól tettem! Imádtam minden egyes sorát. Érdekfeszítő események, lélegzetelállító románc, mi kell még? Külön tetszett, hogy nem a szerelmi szál volt a középpontban, de mégis annyi helyet kapott, hogy ne tudjunk megfeledkezni róla, és a végén felsóhajtsunk: végre! Imádtam, alig várom a következő részt!
Baloghné dr. Halász Barbara véleménye:
A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orgyilkosnak, a bretagne-i udvarba viszik, hogy teljesítse küldetését. Nagyon tetszett a könyv, ahogy bemutatta Bretagne-t, a környéket, az embereket, a tájat. Nagyon hamar a végére értem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ...
Halász Brigitta véleménye:
Még karácsonyi ajándékként kaptam, el is kezdtem, de valahogy nem kötött le az első pár oldal, úgyhogy hosszú hetekre félretettem. Aztán újra elővettem, mert az első része is nagyon tetszett, és másodszori nekifutásra már sokkal jobban tetszett. A szereplőket kedveltem, Sybella sokkal inkább talpraesett volt számomra, mint Ismae az első részből, viszont a főszereplők közötti romantika számomra nem volt lehengerlő. A történések sokkal brutálisabbak voltak, mint az elsőben, de nagyon olvastatta magát a könyv, összességében nagyon tetszett, és alig várom a harmadik rész megjelenését.