ADATLAP
Sötét
A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint.
E. L. James most új szemszögből közelít a Szürke ötven árnyalatának világához. Az eredeti romantikus történet világszerte több millió olvasót vett le a lábáról.
A perzselően érzéki affér szívszakadással és vádaskodással ér véget, de Christian Grey sehogy sem tudja kiverni a fejéből Anastasia Steele-t. Elhatározza, hogy visszaszerzi, ezért igyekszik elnyomni magában a sötét vágyakat és az uralkodási kényszert, és úgy szeretni Anát, ahogy a nő megkívánja.
Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde - a simlis főnök - pedig magának akarja megkaparintani Anát. Segíthet-e Dr. Flynn - Christian pszichológusa, egyben bizalmasa -, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vagy a csábító Elena és a megszállottan ragaszkodó Leila nyer a végén?
És ha Christian mégis felülkerekedik, és visszaszerzi Anát? Vajon a férfinak, aki ennyire súlyos lelki sérült, lesz-e esélye őt megtartani?...
László Klaudia véleménye:
Szeretem a sorozatot, ezt a részt se hagyhattam ki :) Nekem tetszett. Talán még jobb is mint Ana szemszöge. Bírom Christiant, ha Ő szeret akkor igazán szeret. Nincsenek fokozatok.
Jó volt újra elmerülni Christian ötven árnyalatában, és olyan részekre is fény derült, amelyre nagyon kíváncsi voltam anno, amikor Ana szemszögéből olvastam a könyvet.