ADATLAP
S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság
Férje halála óta Cassie Robichaud magányosan és szomorúan tölti mindennapjait. Napközben felszolgálóként dolgozik a New Orleans-i Café Rose-ban, esténként pedig egyedül tér haza üres lakásába.
Ám az élete örökre megváltozik, amikor a kezébe kerül egy különös kis jegyzetfüzet, amit egy titokzatos nő felejtett a kávézóban. Egyre jobban magával ragadják a füzet lapjain rejtőző szókimondó vallomások, és a notesz végül elvezeti a S.E.C.R.E.T. nevű különös társasághoz, amelynek célja, hogy valóra váltsa a nők legtitkosabb erotikus fantáziáit.

Cassie hamarosan egy izgalmas utazás kellős közepén találja magát. Tíz mámorító kaland vár rá szívdöglesztő férfiakkal, akik felébresztik benne a szenvedélyt, és olyan élményekkel ajándékozzák meg, amilyenekben sosem volt része korábban. Az átéltek hatására egyre felszabadultabbá és magabiztosabbá válik, és végre arra is el tudja szánni magát, hogy igazán élni kezdjen.
...
Csepei Angéla véleménye:
Többször elkezdtem a regényt, valamilyen okból mindig letettem, talán nem is fogott meg annyira a kezdete. Végül erőt vettem magamon és befejeztem, majd rájöttem, hogy folytatásos, és meghalok, ha azonnal nem tudom meg mi lesz a szereplőkkel. A sztori folyamatosan ecseteli a főszereplő nő szexuális kalandjait, ami annyira nem érdekes, nem is nagyon tudtam beleélni magamat a történetbe, viszonyt a vége hideg zuhanyként ért az elmaradt happyend miatt.