ADATLAP
Se több, se kevesebb
Négy póruljárt ember: egy oxfordi professzor, egy nagyrabecsült belgyógyász, egy elegáns francia műkereskedő, egy jóképű angol lord.
A csaló pedig a megtévesztés nagymestere, és rendkívül veszélyes férfi.
A négy férfi ellenfele....
Bankó Sarolta véleménye:
Nagyon örülök, hogy rátaláltam Jeffrey Archer könyveire, ez volt a harmadik és biztos, hogy nem az utolsó. A történet egy kicsit döcögősen indul, de miután elkezdődik a bosszúhadjárat szépen alakul. Nagyon jó dolgokat találtak ki a szereplők pénzük visszaszerzésére. Az utolsó mondat pedig zseniális.
Triszné Szabó Márta véleménye:
Jó kis történet, egy délután elolvastam. Négy férfiról szól, akik a tőzsdén elcsalt pénzüket akarják visszaszerezni a milliárdos csalótól. Mindnek van egy-egy terve, amit közösen váltanak valóra. Nagyon szórakoztató, amilyen kalandokba keverednek közben. A vége jól sikerült, bár kíváncsi lettem volna, vajon Jamesnek tényleg volt-e utolsó terve?!
Lévai Katalin véleménye:
Most sem csalódtam! Jeffrey Archer írásai mindig izgalmasak, lekötik az ember figyelmét. Minden sorát nagyon élveztem. Azt hiszi az ember, hogy tudja mi lesz a vége és igazából tényleg lesz egy ilyen vég is, de a végén ott a meglepetés. Valami mindig van, ami miatt nem érzed azt, hogy tudtam, hogy ez lesz a vége. Mert ott az a kicsi plusz. Nagyon megszerettem a négy főszereplőt, tetszett, hogy négy teljesen más származású, gondolkozású ember hogyan tud összefogni egy célért és milyen eredményesek és jó barátok tudnak lenni.
Ismét egy lebilincselő könyv, sosem tudom megunni! Ajánlani tudom mindenkinek!