ADATLAP
Showder ​a javából
Ez nem egy botránykönyv. Ez nem a nyolcadik bőr egy sikeres műsorról. Csak a harmadik. Ez nem show. Nincsenek benne tapsok, nem villognak a fények, és nem húz tust a zenekar a poénoknál. Ebben a könyvben szövegek vannak. A javából. Szerintünk. Best of nyolc év. Például Fábry Sándor legjobb történetei: NDK-s csajok, Kukkolás Mohikánnal, Hé, Mr. Talibán... És sok más pihentagyszülemény. Anettka orosznyelv-leckéjétől Bolgár György Nagy Októberi Orgazmusáig és a Szomszédok hiányzó epizódjaitól Spielberg filmművészetének értő méltatásáig. Van-e humor a humor nagyágyúi nélkül? Meddig juthat egy olvasó György Péter útmutatás nélkül? Ezekkel a kérdésekkel nem foglalkozik a könyv. De azért tartson velünk. Bevezetjük az őrületbe, egyetlen Showder-belépő áráért. A bolondnak is megéri. ...
Gyuricza Györgyné véleménye:
Könyvtári bolyongásom alkalmával találtam rá erre a könyvre. Akár az egy nap alatt elolvasható könyvek kategóriába is tehettem volna. Mindig csak egy picit olvastam még, a végén az egész könyvet elolvastam. Az egész könyvből talán a Szomszédok rész tetszett a legjobban. Vagy tíz percig vigyorogtam rajta. Kész voltam a Csibés résztől.
Többször is jó kedvre derített ez a mű. Igazat megvallva, Fábry műsorát néhányszor láttam csak, de nem igazán nyerte el a tetszésemet. Úgy voltam azért vele, hogy egy esélyt megérdemel ez a könyv is, ha nem tetszik akkor legfeljebb abbahagyom.
Mindenkinek tudom ajánlani egy kis könnyed kikapcsolódás gyanánt.