ADATLAP
Silber-az álmok első könyve
Ez vajon tényleg lehetséges?

Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak. Az egyik végképp nem hagyja nyugodni. Ebben az álomban egy temetőben járt éjjel, és szemtanúja volt, amint négy fiú komor hangulatú, mágikus rituálét hajt végre. Ezek a fiúk azonban nagyon is valós kapcsolatban állnak Livvel, hiszen Grayson és három barátja tényleg léteznek. Liv nemrég iratkozott be abba az iskolába, ahová ők is járnak. Tulajdonképpen egészen kedvesek. De ami igazán ijesztő – még az éjszakai temetőknél is sokkal ijesztőbb –, az az, hogy a fiúk olyan dolgokat tudnak Livről, amiket nappal soha nem ejtett ki a száján – álmában viszont igen.
Hogy miképpen, az tökéletes rejtély Liv számára, de egy jó kis rejtélynek Liv még soha nem tudott ellenállni…

„Egy lányregény, amit akár 35 évesen is élvezhetünk. És akinél túl gyorsan elrepült ez a négyszáz oldal, annak üzenem: két további kötet van előkészületben.” – Karin Wehrheim, SWRI

„Vicces, izgalmas és romantikus… mi mást akarhat egy nő?!” – Anja S....
Zara véleménye:
Nagyon tetszett a könyv, bár kicsit rövid volt az utóbbi könyveimhez képest :) Tetszett a stílusa a szereplők és helyszínek leírása. Bár nem az én korosztályomnak készült ettől függetlenül vitt magával a történet és nagyon várom, hogy bele kezdhessek a következő részbe. Kíváncsi vagyok nagyon mi lesz a folytatás!
Zsuzsanna Volford véleménye:
Egy varázslatos történet, mely az álmok igencsak komplex birodalmába kalauzol bennünket és a szereplőket, hogy megidézzenek egy démont, mely teljesíti kívánságaikat, amennyiben feltörik a pecsétek.
Homlok Renáta véleménye:
Jobb volt, mint amit vártam. Sokkal jobb. Az előző könyvben felhalmozott feszültség tökéletes levezetése volt. Jókor, jó időben, jó helyen, :) az ilyeneket szeretjük. :)
A könyvnek amúgy nagyon gyorsan vége lett, mármint nem azért, mert rekord sebességgel elolvastam, hanem a történet szempontjából. Én még lehet írtam volna hozzá, kicsit kibővítettem volna, de ettől eltekintve, egy könnyed romantikus fantasyt kaptunk, szerethető szereplőkkel.
Arthurt nagyon sajnáltam a végén.

Én is szeretnék így álmodni. Nyerhetnék napi 6-7-8 órát. Bármire. :)
Simon Csilla véleménye:
Ahogy Karin Wehrheim írja a könyvről: lányregény, amit akár 35 évesen is élvezhetünk. :) Tele van titokkal, izgalmas rejtélyekkel mégis humorral, szerelemmel átszőtt történet. Túl rövid. Olvastam volna még. Liv vicces, igazi álmodozó. A fiúknak megvan a maguk bája, kedvencem Grayson lett. Várom a folytatást.
Rógán Edina Anna véleménye:
Jujj, nagyon tetszett! Iszonyú jó a szövege, érdekes a történet éééés szerethetőek még a női karakterek is! Ez nálam hatalmas nagy szó! :D Kerstin Gier is elképesztően jó kis függővéget tud hagyni a könyvei végén - most is ez történt, nagyon felcsigázott vele. A párbeszédeken pedig volt, amikor harsányan nevettem. Jól szórakoztam a könyvön, örülök, hogy elolvastam. Várom a folytatást, remélem hamar megjelenik majd.
Lendváry Judit véleménye:
Elolvastam az írónő trilógiáját, ami hasonlóan ehhez egy kicsit fiatalabb korosztály számára íródott... aztán gondoltam elolvasom ezt is, tetszett, kb. 3 délután-este "kombóban" olvastam el, szóval ahhoz képest, hogy nem az én korosztályomról szól, csak úgy faltam. Érdekes volt, ahogy az álmok világába kerülünk, szóval ja!!!! :-)
Rozsi Gáborné Zachar Zsófia Virág véleménye:
A leírás alapján rendeltem meg ezt a könyvet, úgy, hogy a szerzőről eddig még nem is hallottam. Az izgalom, a remek történetszövés, és az igazán életteli karakterek könyve ez. Mindenkinek ajánlom, akitől nem áll távol a misztikum. Remek olvasmány. Várom a folytatást.
Banzi Réka véleménye:
Nagyon jó könyv, szinte le sem tudtam tenni. Kicsi félelemmel indultam neki, mert pár éve elkeztem olvasni az írónőtől a Rubinvöröst, de azt akkor félbehagytam (lehet ezután újból nekiveselkedem). Van benne egy csipetnyi Hollófiúk beütés, de ez nekem csak jobban szerethetővé tette az egészet. Egy igazi ifjúsági könyv, ami kikapcsol, és a végén az ember már nem is érzékeli a külvilágot, szinte ő is álmodik. Imádtam! :)
Csimbók Anna véleménye:
Már olvastam több könyvét az írónak, és ezúttal sem okozott csalódást. Második részt, de azonnal! Egy olyan világot ír le amit szerintem sokan szeretnénk megélni! A szereplők is pont olyanok amilyeneknek lenniük kell, minden fajta típusból van egy kicsi.
Fülöp Zsanett véleménye:
Ahh, nagyon tetszett ez a könyv. Nagyon-nagyon. Nagyon jó történet és a szereplőket is egészen életszerűnek találtam. Az álom és a valóság helyenként össze folyt és talán ez tette még érdekesebbé a történetet. A vége viszont függővég... Szóval következő rész várlaaak!
Som Alexa véleménye:
Ez a könyv eszméletlen!! A történet jó a szereplők aranyosak és ez a sok sok titok!! Nem bírtam kivárni szinte minden oldalon volt valami csavar valami megtévesztés.... szinte már kedvetkaptam az idézéshez... na jó nem :) tűkön ülve várom akövetkező részt miközben énis azon töröm a fejem hogy mégis ki lehet Secrety????