ADATLAP
Silber: az álmok második könyve
A Silber-trilógia sziporkázó második kötete Kerstin Gier bestseller-szerző tollából

És ebben a pillanatban, a hirtelen támadt csendben meghallottam azt az ismerős, vészterhes matatást mindössze néhány méterre tőlem. Bár senkit sem láttam, és egy bölcs hang a fejemben figyelmeztetett, hogy ez csak álom, mégsem tudtam megakadályozni, hogy lassan elhatalmasodjon rajtam a páni félelem.
Anélkül, hogy pontosan tudtam volna, mit teszek, és ki elől menekülök, ismét futásnak eredtem....
Zsuzsanna Volford véleménye:
A történet folytatódik, egyre mélyebb betekintést engedve az álmok birodalmába, ahol szinte minden lehetséges, és visszatér Annabel is, de a legtöbb problémát nem ő fogja okozni, ám a történetnek ezzel még mindig nincs vége.
Bakos Vivien véleménye:
Annyira szeretem Kerstin Gier humoros és misztikus világát. Szeretem azt a világot amit megteremtett, sőt még a szereplőket s, de Henry nem a kedvencem, sokkal szívesebben látnám Livet Graysonnal. Remélem mégis vele lesz együtt, mert így mellékesen az a szál egész jól fel van építve. Imádnám.
Ami a legjobban érdekel a folytatásban, hogy ki a pletykaíró... Várom nagyon a folytatást!
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Az első könyvet már elég rég olvastam, ezt a részt már nagyon vártam, viszont semmi olyan történet nem volt benne, hogy ne tudjam letenni a könyvet. Az első rész sokkal jobban tetszett. A befejező részt várom, végre megtudhatjuk ki Secrecy, akire van egy két tippem. Henryről elég keveset tudtunk meg most is, viszont Graysont egyre jobban kedvelem. Mia és Liv nagyon szerethető testvérek, jóban rosszban együtt vannak, Mr. Snugglest én is megnyirbáltam volna a helyükben, ki nem állhatom Bokkert, vagyis Mrs. Spencert. Arthurról nem gondoltam volna, hogy ilyen bosszúszomjas. Remélem Henry. Liv és Grayson megállítják.
Homlok Renáta véleménye:
Nem volt ez sem rossz, de nekem az előző egy hangyányit jobban tetszett. A könyv 3/4-ig semmilyen problémám sem volt, de a vége kicsit sok volt. Olyan ez, mintha az írónő a könyv írásnak elkezdésekor nem tudtam volna, mi is lesz a vége vagy, hogy mit is akar ebből kihozni. Mindenesetre én tuti nem így fejeztem volna be.
Na de hát ez van. Liv anyját imádom. :)
Mr. Snuggle-t pedig sose nyirbáltam volna meg. :(.
Simon Csilla véleménye:
Hasonlóan az elsőhöz ez is nagyon tetszett. A cselekménysor letehetetlenné teszi. Egyszerűen tudni akarom, mi lesz a vége, mi fog történni. Nincsenek szélsőségek, mégis végig izgalmas. Az első részben kialakult képek a karakterekkel kapcsolatban, most is felismerhetőek voltak. Kicsit több info Henryről hiányzott, de kárpótolt a több Graysonról. Liv és Mia tökéletes testvérek! :) Várom nagyon a folytatást!