ADATLAP
Storm és Stone
Az előkelő bentlakásos iskola borostyánnal borított falai között korrupció, botrány és egy összeesküvés baljós hálózata rejtőzik.
Az Amerikából jött Raven Stone-nak feltűnik, hogy valami nagyon nem stimmel. Először is ott vannak a titokzatos eltűnések. Aztán a tanárok hazugságai.
És most pedig a halálos fenyegetések…
A nyugtalanító történéseket csak tovább bonyolítja a rejtélyes Kieran Storm feltűnése, akinek nemcsak az agya penge, de a teste is döglesztő.
Raven érzi, hogy beleszeret a fiúba, de megbízhat olyasvalakiben, akiről szinte semmit sem tud?...
Kemendi Tímea véleménye:
Nagyon jó kis történet volt, bár a Lélektársak sorozat után nem is vártam mást. Szeretem Stirling írásait, tudja, hogy kell fenntartalmi az olvasó érdeklődését az elsőtől az utolsó pillanatig. Csak ajánlani tudom :)
Kovács Emese véleménye:
Tetszett, nagyon is! Tuti, hogy el fogom még egyszer olvasni, ha nem többször. Kieran volt az abszolút kedvencem. Raven is kedvelhető. A bátor csaj szerep nálam nagyon bejön. Joss Stilring a Lélektársak c. sorozata miatt az egyik kedvencem lett. Ez a könyv is benne van a Top10-be.
Fülöp Zsanett véleménye:
Nagyon jó könyv volt! Bánom, hogy annyit halogattam az elolvasását. Tipikus szerelmi történet, ez adta meg a történet könnyedségét. Viszont a szereplők személyisége és a cselekmény pörgette az eseményeket.
Nyisztor Szidónia véleménye:
Kieran Storm, és az agya! Fú, tiszta Sherlock! :D De az a Benedict Cumberbatch-os, BBC-s változat :D És Joe meg Watson. Ú. Állati jó! A beszólások, te jó isten! Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó könyv lesz! Bár a Lélektársak után… na igen, most már Joss Stirling is hivatalosan a kedvenceim között van! És én csak úgy voltam a könyvvel, hogy, hát ha már a lírában vagyok, és nincs az amit akarok, akkor vegyek már valamit, és héé, itt egy Joss Stirling, nézzük meg mit tud. Hát de na! Imádom amikor a spontán vásárlásokból lesznek a legjobb könyv élmények :))
Jó karakterek, jól kidolgozott személyiségek, remek történet, nyomozásokkal, bentlakásos sulival, szerelemmel, és határtalan humorral, és persze nem mellesleg Kieran Storm-mal :) ♥
Szerelem első olvasásra.
Szigetiné Harangozó Anett véleménye:
Nekem nagyon tetszett. A sztorija is jó volt, pörögtek az események. Amikor Kieran és Raven ismerkedtek egymással, a tini éveimet juttatta az eszembe :). Jó érés volt emlékezni. Szerintem az írónő más könyvét is elolvasom.
Kiss Enikő véleménye:
Én Joss Stirlingtől már olvastam a Lélektársak c. sorozatát és a borítója alapján itt is valami jó kis fantasyra számítottam. Nem az, de egyáltalán nem zavart ez is legalább annyira tetszett mint a Lélektársak :). Érdekes, izgalmas, romantikus, nyomozós, tiniregény ez szerethető főszereplőkkel. Raven egy nagyon kemény, bátor, vicces, végtelenül őszinte és jólelkű lány annak ellenére, hogy szinte egyedül van a világban. Kieran szerintem nem az a meglátni és megszeretni típusú pasi de mégis van benne valami amitől az ember nem tud szabadulni. Nagyon okos és olyan cuki ahogy próbál eligazodni az érzelmek terén is. Joe a főpoéngyáros hatalmas arc :D. Kedvenc lett :)
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Izgalmas pörgős kis ifjúsági regény egy kis romantikával és egy kis akcióval fűszerezve.Szerethető főszereplőkkel és utálható undok mellékszereplőkkel.Tetszett szeretem az ilyen kis könnyed olvasmányokat.
Havas Jánosné véleménye:
A cselekménye pörgős és izgalmas, a szereplők jól ki vannak dolgozva és szimpatikusak is. A borító elégé becsapott, mert én egy fantasy könyvet vártam, de ez egy titkokkal teli, izgalmas könyv.
Ibrányi Márta véleménye:
Olyan egyszerű kis tiniregény volt. Nagyon nem tudott lekötni. Gyorsan elolvastam. Szerintem ez filmen jobban mutatna. A "tinikémek" szupercsapata.
Azért kedves kis regény volt, de már nem az én korosztályom. :)