ADATLAP
Szívességből szerelem
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet … Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?

Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?...
Gódor Vanda véleménye:
Klasszikus romantikus regény, igazából az eleje nagyon jól indult, de eléggé kiszámítható a történet és lezáratlan lett a vége. Könnyed esti kikapcsolódásnak vagy ha unja az ember a hétköznapi szürke dolgokat teljesen megfelel, de számomra sajnos egy egyszer olvasható könyv lett. Kicsit többet vártam a könyvtől, túl gyorsan alakultak a végén az események, elcsépeltnek és összecsapottnak tűnik. Egy olvasásnak nem volt azért olyan rossz, ha tényleg szeretnél egy romantikus könyvet, ami humoros, sok életigazsággal és bonyodalmakkal akkor ajánlani tudom :)