ADATLAP
Szóló
Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?...
Áman Réka véleménye:
Az két részben nem nagyon volt szimpatikus Jimmy karaktere vagyis inkább a viselkedése...De hála istennek pozitívan csalódtam és nagyon megkedveltem a könyvet és Jimmy karakterét is. Lena karaktere pedig végre egy szókimondó női karakter. Nagyon összeillő páros és a történetükhöz tökéletesen passzolt, hogy az események lassan haladtak.
Kormányos esztikormanyos5@gmail.com véleménye:
Istenem... Komolyan mondom, szinte szóhoz sem jutok. A sorozat részei közül minden kétséget kizáróan ez a kötet tetszett a legjobban. Végig teljes mértékben együtt tudtam érezni Lenával, éppen ezért éreztem ezt a kötetet annyira közel magamhoz. Fantasztikus élmény volt.