ADATLAP
Szörnyeteg úr
A Nem vagyok sorozatgyilkosban John Wayne Cleaver megmentette a városát egy olyan hidegvérű mészárostól, aki még az általa bálványozott sorozatgyilkosoknál is rettenetesebb tetteket vitt végbe.

De úgy tűnik, a démon nem volt egyedül, és az eltűnése egy új fenevadat hozott Clayton megyébe. Lassan újra gyűlni kezdenek az áldozatok a hullaházban, és John egy új rejtéllyel találja szemben magát, amely megoldásra vár.

John azonban már megízlelte a gyilkolás ízét, és lehet, hogy a sötétebbik oldala, amit eddig fegyverként használt a harcban - az a rémisztő alteregó, akit csak Szörnyeteg úrként emleget - most átveszi az uralmat.

Claytonban senki nincs biztonságban, amíg John le nem győzi két legádázabb ellenfelét: az ismeretlen démont, akit meg kell ölnie, és a belső démonját, aki elől nem menekülhet.

Ez a díjnyertes kötet még több borzongást és izgalmat ígér, mint a trilógia előző része. Dan Wells előre is bocsánatot kér a rémálmokért....
Fenyvesi Szandra véleménye:
Engem az első könyv gyorsabban es könyebben magával ragadott.mint ez, ettől Függetlenül ez a rész is izgalmas volt bár a végén elég könnyen rá lehetett jönni hogy mi lesz a történet vége.
Rozgics Juri véleménye:
Az első részét (is) imádtam, de ez még jobb lett. Itt már izgalmasabb volt a démon üldözés, főleg, mert John elkapta egy picit ez a démonisten. Az utolsó 150 oldalt kb egy levegővel olvastam annyira izgultam, és körmöm sem maradt. Még aznap éjjel elkezdtem olvasni a 3. részt is, mert nem lehet úgy aludni, hogy közbe egy könyvön kattogsz. :DDD
imádom.
Brooke még most is idegesítő.
John még most is a legkirályabb könyves főszereplő. :D
Balogh Krisztina véleménye:
Ennek a borítója nem igazán fogott meg,de mivel olvastam az első részt és tetszett ezért mindenképp bele kezdtem. Már a Nem vagyok sorozatgyilkos is eléggé meg fogott, de ez szerintem sokkal jobb volt annál.Nem valami kiszámítható könyv aminek igazán örülök mert én általában mindent kitalálok.:D Úgyhogy ajánlom másoknak is. ;)
Dorottya Molnár véleménye:
Nagyon tetszett a könyv,egy kicsit beleláttam egy szociopata életébe,vivódásába,eltudtam képzelni milyen rossz is lehetett ez. Nagyon várom,hogy elolvashassam a harmadik részt is,kíváncsi vagyok,hogy fejeződik be a sztori.
Családi Judit véleménye:
Imádtam a humorát, és John vívódását.
Az első részben váratlanul ért, hogy az addig nagyon is reálisan lefestett szociopata egy démonnal találkozik, de a második rész szörnyetege sokkal könnyebben volt hihető, szinte már valóságos. A befejezés nagyon gyorsra sikerült, és kicsit kiszámítható volt, de az egész könyv úgy sodort magával, hogy még ezt is megbocsátottam neki. Már alig várom a harmadik rész démonait.
Veszprémi Krisztina véleménye:
Az egyik legelgondolkodtatóbb könyv, amit olvastam. Csodálatos, hogy miként gondolkozik egy szociopata, hogy mi is játszódhat le a fejében. Tisztelet az irónak. Tuti elolvasom a többi kötetet is.
Németh Ildikó véleménye:
Az első rész elolvasása után elrohantam a boltba és megvettem a másik kettőt is.
A főszereplő John viaskodása önmagával és az események gyors fordulatos menete, igazán magával ragadó olvasmányt eredményez....