ADATLAP
Szellemlány
Charlotte Usher gyakorlatilag láthatatlannak érzi magát az iskolában, és egy nap valóban azzá is válik. Nemcsak láthatatlanná, de halottá is. És mindez egy srác és egy gumimaci miatt.

Ebben a kissé gúnyos, néhol mégis szívszorongató történetben Tonya Hurley feltárja előttünk a láthatatlanságot, amit néha mindannyian érzünk, és hogy meddig vagyunk képesek elmenni, hogy végre észrevegyenek bennünket.
...
Ambrus Alexandra véleménye:
Kb. 14 éves koromban fedeztem fel és mivel akkoriban még nem igazán szerettem olvasni sokat segített a borító. Azt hiszem ez a könyv segített, hogy így 22 éves koromra igazi könyvmoly legyek. Most visszaolvasva (persze azóta már elolvastam a másik két részt is) már kicsit sablonosnak tűnt az "meghalok érted" szerelem, de végül is érdekes a történet fejlődése.
Dávid Szilvia véleménye:
Csodálatos kivitelezésű könyv egy kissé érdekes történettel . Igazándiból nem tetszett ez a kategória mivel nem vagyunk egyformák és nekem ez a fajta könyv nagyon tetszett.Szeretem az ilyen tipusú könyveket és nem csalódtam benne. Hamarosan el fogom olvasni a többi részt is.
Osztroluczki Anett véleménye:
Tetszett a könyv, elsőreolyan túl sablonosnak tűnt, és az is kicsit soknak tűnt, hogy "csak a fiúért adtam az életem", de összeségében a vége nagyon tetszett. Most kicsit emésztgetem és majd aztán kezdem a 2. részét.