ADATLAP
Szerelem Szegeden
...
Vass Antónia véleménye:
Valójában ez olyan könyv, amire teljes mértékig igaz, hogy ne ítélj elsőre. Csúnya borító, hanyag szerkesztés, gyanúsan olcsó ár. Viszont a tartalom számomra megnyerő volt, és bár nem lesz életem könyve, egyszer megérte elolvasni.
Gazsóné Bodor Györgyi véleménye:
Egy könnyed kis olvasmány egy estére.Tettszett az írónő könnyed stílusa. A Szerelem Szegeden egy elég érdekes témát feszeget, hogy milyen az, amikor a CSALÁD felbomlik, a "gyerekek" biztonságérzete meginog. Azonban alapvetően egy diákkori szerelem visszatértéről mesél. mint a cím is mutatja többek között Szegeden játszódik, és sikerült megragadnia a város délies hangulatát, ami nagyon tettszett.
Zsuzsanna Volford véleménye:
A könyv egy történet folytatása. A főszereplőnek sok viszontagságon kellett már keresztülmennie családja miatt. Családtagjainak nagy része meghal, ikertestvére lebénul, kapcsolatuk megromlik, így úgy látja, hogy nincs többé maradása a családi házban. Szegedre költözik, hogy új életet kezdhessen. Barátokat talál magának, illetve visszatér az életébe régi nagy szerelme, aki segít neki megvalósítani terveit, elindulni a személyes siker felé. Mikor munkájában sikeres lesz, akkor kezdődnek a magánéleti problémák.