ADATLAP
Szerelem első kattintásra
...
Domokos Fanni véleménye:
Kicsit sablonos volt a sztori, néhol már a hajamat téptem átvitt értelemben, annyira ideges voltam, hogy milyen hülyeségeket követ el Viv. Lehet vele azonosulni, elég hétköznapi problémái vannak, amelyek bárki életében előjöhetnek, nem is ezzel volt a baj...
Nekem például hirtelen fordulat volt, hogy otthagyták az állásukat és hopp, megalapították a saját vállalkozásukat, amiről szintén csak pár szó esett... Manapság pedig nem ilyen könnyű belevágni valamibe.
Még utoljára - én szívesen olvastam volna, hogy mi történik Vivvel, miután hazatér a szerelme. Így sem volt rossz, hogy a képzeletemre bízta az írónő, így viszont arra a következtetésre jutottam, hogy Viv hamar az agyára ment és szegény srác menekülőre fogta...
Elek Henriette véleménye:
Ez egy kicsit sablonos történet arról, hogy az ember néha foggal-körömmel küzd valamiért, amiért talán nem is érdemes, miközben azt, amire valójában vigyáznia kellene, csaknem elveszíti. Meg persze a legjobb barátból lesz a legnagyobb szerelem! Ami egyedivé teszi, a főhősnő esetlen, helyenként vicces, máshol katasztrofális próbálkozásai, hogy visszaszerezze a vőlegényét. Sablonossága ellenére kellemes olvasmány. Helyenként talán nem eléggé kidolgozott, de élvezhető. Egyedül a magyar címe zavar :(
Bányai Noémi véleménye:
Első ránézésre "limonádé" könyvnek tituláltam, és én voltam a legjobban meglepve, mert tetszett. Tökéletesen kikapcsolt, humoros, könnyed olvasmány, olvastatja magát, a főszereplővel, ha nem is teljes mértékben, de azonosulni tudtam, a karakterek tetszettek, volt, akit szerettem, volt, akit utáltam, volt, akitől undorodtam vagy épp sajnáltam.
Tomcsik Éva véleménye:
Tetszett a könyv. Van egy kis Bridget Jones-os beütése: ahogy Viv szerencsétlenkedik, epekedik a "rossz fiú" után, aztán megpróbálja visszahódítani a "jó fiút". Sokat nevettem rajta, tetszett, hogy a fejezetek elején a neguglizzszivfajdalomra.com-ról vannak bejegyzések. Nem mondom, hogy többször olvasandó, komoly mű, de egy olvasást mindenképp megér.
Horoszné dr. Gulyás Margit véleménye:
Kettős érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Egyrészt jól megfogja a férfi-női játszma lényegét, ugyanakkor nekem nem tetszett az, hogy minden túlkomplikált a főhős, és időnként csúnyán beszélt. Igen, engem zavar, ha olyan van leírva, amit én ki nem ejtek a számon. Számomra egyszer elolvasható kategóriába került.
Tóth-Kovács Nikolett véleménye:
Mintha Cecilia Ahern újraírta volna a Bridget Jones naplóját. Sok meglepetést nem tartalmaz, de rendkívül szórakoztató, jól olvasható fekete-fehér romantikus történet. Ajánlom mindazoknak, akik hisznek a szerelem igazi értékében, és ha szeretnek, nem félnek világgá kiáltani.