ADATLAP
Szerelmes levelek
Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a "minden", és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?...
Pencz Bernadett véleménye:
Tetszett! Műfaját tekintve és Katie Fforde-ot tekintve meglehetősen izgalmas. :)
Tetszett Laura tudatossága és ahogy a karakter erősödött, fejlődött, nyitott a világra.
Dermot nagyon bejött. :)

Amikor a végére értem a könyvnek, igazán sajnáltam, hogy nekem nincs ennyire meghatározó könyvem vagy szerzőm, szinte már rákerestem Dermot könyvére. :)
Egy gondom volt csak, hogy nem igazán tudtam eltalálni, hogy vajon miért Szerelmes levelek lett a könyv címe.

Jó szívvel tudom ajánlani olvasásra.
Takács Eszter véleménye:
Remek könyv!!! Nekem nagyon tetszett! Végre egy olyan hősnő, aki éppen annyira könyvmoly, mint én magam. :) Egy könnyed romantikus történet, tökéletes olvasmány a strandra vagy egy túl meleg délutánra. Érdemes elolvasni! :)