ADATLAP
Szeretni valakit
Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.

Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.

Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja – valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére....
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Talán nem a karácsony a legfontosabb részlete a könyvnek, de nekem nagyon tetszett, különösen a fenyőfavásárlás. :) Romantika,egy kis erotika, ármány, és végül a mindent elsöprő szerelem..kell ennél több egy jó könyvhöz?
Bardi harry.reka@gmail.com véleménye:
A legjobb hogy mindkét nézetből olvasható.Szeretem az ilyen könyveket. Cruise szemszögét nagyon szerettem.Kendall karaktere elég esetlen így a srác magabiztossága frissített a történeten.Kissé erotikus,így nem minden korosztálynak ajánlott^^