ADATLAP
Sziget a ködben
Elhagyott olajfúró szomorkodik az Északi‑tenger kora tavaszi ködében, fedélzetén Leslie L. Lawrence és sorstársai, akiket a titokzatos Feketeköpeny kényszerített oda, hogy sorban megölje őket. Olajoshordókba préselt holttestek, kiszívott vérű áldozatok jelzik a vámpír útját. Leslie L. Lawrence‑t azonban nem olyan fából faragták, hogy könnyen megadja magát a sorsának. Megkezdődik az életre‑halálra menő küzdelem, s hősünk segítségére siet régi ismerősünk, a gyönyörű Fekete Hercegnő: Viorica Negrescu‑Dan....
Borcsa Ferenc véleménye:
Kicsit misztikus egyes részleteiben a könyv. Újra sikerult LLL-nek egy nagyon izgalmas történetet alkotni. Érdekes helyszínen játszódik és végig tart az izgalom. Egy ójabb könyv a szerzőtől, ami leköt, nem unalmas és van benne minde, ami egy remek könyben lennie kell.
Bejczi Anita véleménye:
Másodjára olvastam végig, most úgy, mint A Gonosz és a Fekete Hercegnő folytatását. Így, hogy már tudtam előre a történetet, nem volt annyira izgalmas, sőt, még talán két aprócska hibát is találtam a történetben - ezek persze első olvasásra nem tűntek fel, és nem változtatja meg a véleményemet, hogy ez egy nagyon jó könyv, és csak ajánlani tudom! :)