ADATLAP
Szigor A tiltás gyönyöre
A népszerű e-könyv sorozat alapján
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?...
Sós Angéla Krisztina véleménye:
Először azt gondoltam, na tessék itt a magyar Szürke ötven árnyalata, de a könyv végére érve jött a nagy csalódás. Szerencsére jó értelemben. Kifejezetten tetszett, hogy a két főszereplő szemszögéből voltak leírva az események, ami végül egy hatalmas kérdőjelet hagyott maga után. Biztos vagyok benne, hogy el fogom olvasni a folytatását is.
Benkő Ella véleménye:
Lakatos Levente mindig tud valami új dologgal előállni. Kicsit keveredik a politika, a szerelem, az erotika, a mese, a valóság. Az ebben az egészben a "megdöbbentő" hogy valóban előfordulhat ez a egész a valóéletben is, hiszen a politikai szereplők gyakran bábok, "kitalált" személyiségek. Ajánlom!