ADATLAP
Tékasztorik és egyéb vikuságok
Bihari Viktória humorista, blogger és internetes szökevény. Nem szereti a címkéket, főleg a bloggert és a humoristát nem, szereti viszont a szórakoztató irodalmat és a jól átsütött sertésoldalast. A szerző nem nyert proccos díjakat, nem tanult külföldön, és nem is a férje farvizén ért el sikereket ha a sok-sok lájkot sikernek lehet nevezni.
A könyv, amit a kezedben tartasz, nem regény, nincsenek benne hatalmas életbölcsességek, sem szerelmi szál, bőgés vagy dráma. Van benne egy videotékás csaj, számos elmebeteg, piálás, némi párkapcsolati mizéria, sok káromkodás, politikai inkorrektség, az évezred legjobb arca, Fater, lúzerkedés, menősködés, szex és annak hűlt helye, és annyi hülye szitu, hogy el sem hiszed.
A könyvet leginkább az amolyan litera-gasztronómiai disznósajt kedvelőinek ajánljuk, akik szeretnek minden tálba belekóstolni, nem bánják, ha zsíros lesz a kezük, és úgy általában nem veszik komolyan az életet, cserébe az élet sem veszi őket komolyan.
Fater azt mondta, az igazi nő táskájában mindig van egy pakli magyar kártya, egy laposüveg és egy bicska, valamint az igazi nő hűtőjében mindig van egy liter pálinka, egy fél kiló csécsi szalonna és egy nagy adag pörkölt
Nos, egy adag pöri híján igazi nő vagyok......
Farkas Csilla véleménye:
„Ha tökre kivagy, akkor olvass tékasztorikat… Van egy lány, az a neve, hogy Bihari Viki. Zseniális a csaj, olyanokat ír, hallod… potyognak a könnyeim. Na. Amikor azt érzed, hogy tökre bereccsentél, akkor olvass biharivikit, és egyből jó kedved lesz.” És tényleg a legjobb gyógyír a lehangoltságra. Egyfajta társadalomkritika. A szókimondó stílusa tényleg megnevettetett. Az internetes társkeresés téma volt a kedvencem.
Bacskó Barbara véleménye:
Bihari Vikit egyszerűen nem lehet nem imádni. Végig röhögtem olvasás közben. A történetek nem függnek össze, önmagukban is teljes értékűek. Viki egy kortárs istennő, aki bármikor bolondot csinál magából - és másból is -, de nem tudunk rá haragudni, sőt.
Tökéletes gyógyír mindenre. Életből, írásból, kreativitásból, humorból: max. pont!