ADATLAP
Tökéletes látás szemüveg nélkül
Ez a könyv több mint 1 000 000 példányban jelent meg eddig a világon. Különféle látáshibában és szembetegségben szenvedő betegek nyerték vissza bizonyítottan tökéletes látásukat a könyvben ismertetett komplex természetgyógyászati módszerek alkalmazásával. A javasolt kezelés nemcsak a szem kezelését, hanem egyúttal szervezetünk általános egészségi állapotát is javítja. SEMMIT SEM VESZTHET, CSAK A SZEMÜVEGÉT! PRÓBÁLJA MEG!...
Kolozsi Etelka véleménye:
Egyszerűen, röviden és valóban otthon is kivitelezhető módon szabadulhatunk meg a szemüvegtől. Szemtorna gyakorlatok, a gyógyulást segítő étrendi ajánlások, relaxációs technikák, memória fejlesztő tippek segítenek abban, hogy javíts a látásodon. A könyv azt ígéri, hogy mindenképpen megéri kipróbálni, hiszen nincs veszítenivalónk, max. a szemüveget veszíthetjük el. :)
Garai Dóra véleménye:
Általában nemigen kedvelem ezeket a fajta könyveket. Sok hasznos tanács van benne, tornagyakorlatok, speciális étrendek, amik biztosan segítenek a gyógyulásban. Aki nem szeretne orvoshoz menni szemproblèmájával vagy betegségével, annak ajánlom ezt a könyvet, hátha segít.