ADATLAP
The ​Mistake – A baklövés
A ​srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!...
Békés Nikolett véleménye:
Ez a történet, olyan mint egy finom fagyi kehely tejszínhabbal, először csak ízlelgeted, és mikor elönt az ízek kavalkádja által a boldogság, képtelen vagy abba hagyni. Így tudom leírni, mit éreztem a könyv olvasása közben.
Számos esetben hangosan kacagtam, és sokszor az időjárástól függetlenül melegem volt.
Minden percét nagyon élveztem és imádtam a szereplőket.
Jöhet a következő kötet.
Addig is meleg szívvel ajánlom egy csupor fagyi mellé.
Kedvenc! :)