ADATLAP
The Kill Order
The prequel to the New York Times bestselling Maze Runner series.

Before WICKED was formed, before the Glade was built, before Thomas entered the Maze, sun flares hit the earth and mankind fell to disease.

Mark and Trina were there when it happened, and they survived. But surviving the sun flares was easy compared to what came next. Now a disease of rage and lunacy races across the eastern United States, and theres something suspicious about its origin. Worse yet, its mutating, and all evidence suggests that it will bring humanity to its knees.

Mark and Trina are convinced theres a way to save those left living from descending into madness. And theyre determined to find it—if they can stay alive. Because in this new, devastated world, every life has a price. And to some, youre worth more dead than alive....
Rep Alexa véleménye:
Ez a konyv valami eszmèletlen volt.
Az utveszto elozmèny regènye, ami bàr utòlag irodott szerintem ugy is tokèletesen megàllja a helyèt, ha valaki ezzel szeretnè kezdeni a sorozatot.
Eleg lassan olvastam, de minden oldalàt èlveztem, ès egyutt izgultam ès szurkoltam a szereploknek.
A legjobb,hogy minden kèrdèst megmagyaràz, amit a trilògia megvàlaszolatlanul hagyott.
A legnagyobb csavar pedig bevallom csak 20 oldallal a vège elott esett le, de ezek utàn, uj szemmel nèzek arra az eddig utàlt szereplore is.
Aki szereti Az utveszto trilògiàt annak kotelezo, ès ajànlom azoknak is akik a posztapokaliptikus regènyeket szivesen olvassàk.
Nagy Fanni véleménye:
Végre, végre végre teljesen kielégítették a tudásvágyamat. Ez a könyv volt a tökéletes befejezése a sorozatnak (és mondom ezt úgy, hogy inkább a boldog szirupos végű könyveket szeretem), tökéletesen passzolt a sorozatba, és majdnem minden kirakódarabka a helyére került (csak arra lennék kíváncsi, hogy DeeDee vajon Teresa-e. Próbáltam számolgatni, hogy kijönne-e korra, és arra jutottam, hogy nagyjából igen, de biztosat nem tudunk meg. Lehetne az egyik lány a B-csoportból is, de nem emlékszem ilyen nevűre. Persze az is lehet, sőt valószínű, hogy megváltoztatták a nevét. Ahh, megőrjít a tudatlanság :-)).
Bónusz, hogy most már tudom, mit mondok, ha nyelvvizsgán meg találják kérdezni hogy szerintem melyik a legpusztítóbb természeti katasztrófa. igen, van ilyen kérdés. Meg olyan is, hogy mi a véleményem az eutanáziáról. C1, én így szeretlek