ADATLAP
Titánember
A Titánember egy magyarországi szuperhős története, a képregény független kiadó gondozásában jelenik meg. A történet forgatókönyvét az első könyves Caaroy Carville jegyzi, míg a rajzokat és színezést a képregény berkekben már ismert és elismert Vadas Máté.

Magyarország a béke szigete. Távol esve a terrorizmussal és polgárháborúval sújtott világtól, Szigeti Attila, más néven a Titánember is csupán közszolgálati jótettekkel teszi azt, amihez a legjobban ért: védelmezi a gyengébbeket, és segítő kezet nyújt ott, ahol mások nem elég erősek a feladathoz. De nem rettenhet meg abban a helyzetben, amikor a világ problémái a küszöbünkre érkeznek, és ismeretlen tettesek támadják meg a paksi atomerőművet. Bár a teljes katasztrófát sikerül elkerülni, a károk így is hatalmasak. A magyar nép szuperhőse iránti bizalma megroppan, a magyar kormány is bűnbakot keres a történtekre, hogy a híres orosz technológiai vállalattal kötendő Stratégia Megállapodást sikerre vihesse, mialatt Sarka Noémi, egy kotnyeles oknyomozó újságírónő és az amerikai hírszerzés is Titánember nyilvánosságtól elzárt civil identitása után nyomoz. Vajon sikerül az eleddig példátlan helyzetben is helyt állnia Titánembernek? Megtalálhatja, ki állhat a szörnyűséges akció mögött, amikor a saját barátnője is ellene dolgozik? Képes lesz a tettest időben megállítania, mielőtt már nem csupán Magyarország, de egész Európa és a nyugati civilizáció is a létéért fog elkeseredett harcot folytatni? Hiszen a szálak mozgatója nagyon is jól tudja: a nyugati demokráciát abban az országban kell a legerősebben megtámadni, ahol annak gyenge pontja található... ...
Kulcsár Réka véleménye:
Nem vagyok oda túlzottan a képregényekért, szerencsére nem volt túl hosszú, és még érdekes is volt. Titánember barátnője elég kétszínű. nem volt szimpatikus. Az viszont kicsit sántít a történetben, hogy nem hord maszkot. Attól, hogy az emberek nem hisznek el dolgokat, még valaki felfigyelhetett volna rá...
Tallós Szabina véleménye:
Magyar szuperhős képregény!!!!! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez egy fricska az amerikai képregényeknek, hisz a színvonala és a rajzolása felér bármelyik híres képregénnyel, de elsütik benne az összes klisét, természetesen egy kis országra vetítve. Nem mindennapi, hogy egy szuperhős régi Ikarus busszal, vagy Lada taxival megy a bűntettek helyszínére. A nagy szuperhősökkel ellentétben a képessége kimerül a hatalmas erejében.
Silye Tibor véleménye:
Új volt számomra a műfaj, de mégis kedvet éreztem hozzá. Egyrészt felkeltette az érdeklődésemet az, hogy magyarok készítették, illetve hogy Magyarországon is játszódik a történet. Gyorsan végig lehet olvasni, és bár az első lapszám nem a legérdekesebb, egész érdekes cselekményt is kihozhatnak még belőle. Megéri követni, ha egy - két szám erejéig is csak azért, hogy kiderüljön tényleg tartogatnak még sok mindent a szerzők, vagy sem.

http://discussion.blog.hu/9999/12/31/egy_magyar_szuperhos_megprobaltatasai