ADATLAP
Titkok és exek éjszakája
Eliza teljesen kikészül, amikor eltűnik legértékesebb holmija: a lila notesza, amiben listát vezet mindarról, amit szeretne, de nincs mersze megtenni. Amikor megtudja, hogy a füzetet az expasija nyúlta le, akkor aztán totál bepánikol. És joggal. Mert Cooper és barátai – egy titkos fiúszövetség tagjai – megzsarolják: ha nem állja ki egyetlen éjszaka alatt a noteszben szereplő összes próbát, felteszik a füzetet a netre.

Csakhogy Eliza nem hagyja magát! Teljesíti ugyan a cikibbnél cikibb feladatokat, de közben két barátnőjével addig ügyeskednek, amíg meg nem találják a fiúk gyenge pontját. Mert hát mindannyiunknak vannak kínos titkai, amiket szeretnénk örökre megőrizni...
Zolnay Dominika véleménye:
Ez a remek mese (nem tudok rá mit mondani, tapasztalatból tudom, hogy nincs olyan fiú aki inkább neked segít, mint a csapatának) azzal indul, hogy Eliza keresi a vörös noteszét, amiről a végén kiderül, hogy lila... Ez azért kicsit fájt. Úgy értem, valaki még csak ennyire se méltatta a főtárgyat. Maga a történet egész jó, még akkor is, ha nincs benne az élet nyoma. Kicsit talán túl tömör, de van akiknek ez kifejezetten tetszhet. Az alap sztoriötlet nagyon jó, nem pont erre számítottam, mégis sokkal többet kaptam. Az előbb felidézett gondok ellenére tetszett amit olvastam. Ez a könyv megtanít arra, hogy sosem szabad a földre roskadni, mindig meg kell próbálni kijutni a bajból. Ahogy azt is megmutatta, hogy igenis léteznek igaz barátok. Ha megtudnám, megköszönném az írónak, hogy megírta ezt a könyvet.
Eszter Bako véleménye:
Eliza igazán megküzd ebben a regényben, már az elején érződött, hogy jók az észrevételei és a lelkiismerete is a helyén van, viszont volt talán olyan momentum amikor azt gondoltam, hogy nem válalja be a probákat, de örömmel észletem, hogy nem adja fel mivel ő is tudja, hogy ezzekkel önmaga miatt kell szembenéznie.
Balogh Krisztina véleménye:
Sok rossz véleményt hallottam erről a könyvről igaz nem a legjobb LOL könyv, de nekem azért tetszett. Egy este alatt a végére lehet érni. Azért voltak benne jelenetek amik izgalmasak voltak. Az elején unalmas de utána már sokkal pörgősebb lesz. ;)
Szabó Rebeka véleménye:
Sok rossz véleményt hallottam/olvastam a könyvről. Igaz, nem volt olyan humoros mint a többi LOL könyv, de hamar végig lehet rajta érni.Tetszett, de nem olvasnám el még egyszer. Kicsit erőltetett a sztori, túl sok minden történik kevés idő alatt.
Hipeller Klaudia véleménye:
Imádom, nagyon jól ki vannak alakítva a szereplők! Eliza nekem nagyon szimpatikus volt.Meg hát persze Copper is szimpi volt, lehet hogy elején rossz volt de aztán....cuki volt. Imádom ezt a könyvet! <3
Hipeller Klaudia véleménye:
Imádom, nagyon jól ki vannak alakítva a szereplők! Eliza nekem nagyon szimpatikus volt.Meg hát persze Copper is szimpi volt, lehet hogy elején rossz volt de aztán....cuki volt. Imádom ezt a könyvet! <3
Beri Barbi véleménye:
Nem ez a legjobb általam olvasott LOL könyv, de nem is a legrosszabb. Igazán pörgős egy olvasmány, tényleg 3 óra alatt a végére értem. Tipikusan egy nyári estére való kikapcsolódásra jó, ugyanis nem kell rajta sokat töprengeni. A szereplők szerethetőek (többnyire), bár egy párszor azért ráordítottam volna Elizára, hogy nyissa már ki a szemét és vegye észre, hogy bizony ez a srác szerelmes belé.
Bíró Krisztina véleménye:
Történetünk azzal kezdődik, hogy főhősnőnk, Eliza őrülten keresi vörös noteszét.
És a jó rész itt véget is ér a számomra. A sztori abszurd, a szereplők idegesítőek, az egész totál össze van csapva. A csaj hisztériázik, a barátnői hülyék, van egy csomó döntésképtelen, sértődős idiótánk aki fogócskázik egy jót az éjszaka során.
Próbáltam élvezni az olvasását. Nem sikerült.
Szatmáry Éva véleménye:
Egészen pontosan 4 óra alatt. Nem volt rossz, eleinte kicsit unalmas, de azután beindul a történet és olvastatja magát. Kicsit amerikai tini klisé szagú, de azért egész jó. Tipikus LOL könyv, kicsit csavaros, kicsit romantikus, kicsit tinis, és kicsit felnövünk a végére. :) Könnyed olvasmány.
Horváth Dominika véleménye:
Nehezen álltam neki olvasni, mert nem tudtam mire számítsak. Először unalmasnak tartottam, aztán amikor elkezdték úgymond "szivatni" Eliza-t, kezdett megtetszeni, még a közepén se tartottam de már akkor azt gondoltam, milyen jó hogy neki álltam ! Nem is tudom mit csinálnék ha az én naplómat lopták volna el, szerintem én elmenekültem volna, Eliza viszont szembenézett minden akadállyal, nagyon sajnáltam, a nővére miatt, és egyben haragudtam rá, mert az ilyen dolgokat nem ( csak) leírni kellene hanem elmondani, szerintem ha akkor elmondja a nővérének hogy mi történt megértette volna és nem lett volna veszekedés, de hát kell az izgalom nem?! :) Cooper-t nagyon megszerettem, bár nagyon gyűlőltem az elején, bármit is csinált Eliza, azért így kicseszni vele nem kellett volna, vagyis pontosabban nem így, haragudtam a karakterére, mert a fiúszövetség mellett állt nem pedig Eliza mellett, de azért a végén aranyos volt hogy segített Elizának a fiúszövetségi napló megszerzésében. Jó kis könyv, sokat lehet rajta gondolkodni, és egyben ötleteket kapni hogy hova tegyem, illetve hova ne tegyem a naplómat!