ADATLAP
Titkok örvénye
„Kedves Anna! Nehéz papírra vetni mindazt, amit el kell mondanom, de tisztában vagyok vele, hogy végigolvasni sokkal nehezebb, és nagyon sajnálom…”

Ez a félbeszakadt levél az egyetlen nyom, amelyből Tara és Emerson kiindulhat legjobb barátnőjük, Noelle öngyilkosságának okait kutatva. Minden, amit tudtak róla – szülésznői hivatása, bátor kiállása az igaz ügyek mellett, családja és barátai iránt érzett szeretete –, olyan ember benyomását keltette, aki ragaszkodik az élethez. Miért választotta mégis a halált?
Túl sok mindenről nem tudtak.
A levél és egy szívszaggató titok felfedésével a két nő lassan rájön, hogy valójában mégsem ismerték jól Noelle-t, s miközben egyre inkább kirajzolódik előttük bonyolult személyisége, szerelemmel, árulással, részvéttel és csalással is szembesülniük kell....
Horváth Barbara véleménye:
A szerző másik könyvét (Kegyes hazugságok) olvastam korábban. Rendkívül megkapó volt a nem mindennapi történetnek köszönhetően. Ebben a könyvben sem csalódtam, nagyon jó a történet, fordulatokkal, izgalmakkal teli, rendkívül jól megírt könyv. Egy nap alatt sikerült kiolvasnom, nem tudtam letenni, annyira izgultam a szereplőkért, velük együtt éltem át minden percet. Legnagyobb bánatomra a szerzőnek csak ezt a két könyvét adták ki magyar nyelven :( Mindenkink ajánlom a szerző mindkét könyvét!!!
Virág Linda véleménye:
Nagyon tetszett a könyv, bár azt gondolom, hogy nehéz ezeket a dolgokat objektíven átélni.Abban, aki maga is anya, mint én sokkal mélyebb érzelmeket indít el, mint egy másik könyv. Kicsit szövevényes a cselekmény, és az egyetlen ami nem tetszett benne, az, hogy össze-vissza ugrál az időben.
Horváth-Simon Barbara véleménye:
Nagyon izgalmas volt olvasni, fordulatos volt a történet, és sok titokra fény derült, ahogy haladtam a könyvvel. A vártnál viszont kevésbé hatott rám a könyv, mivel a történet szövevényességét, illetve Noelle eltitkolt életét annyira távolinak éreztem a "valóságostól", hogy képtelen voltam azonosulni vele. Ez persze nem feltétlenül baj, hiszen ez egy regény.
Pető Katalin véleménye:
A legutóbb olvasottak között most ez a könyv rázott meg a legjobban. A titkok örvénye olyan szövevényes ,melyet az utolsó percig képtelenség megfejteni. Inkább csak sejteni lehet.
Annyira izgalmas volt, hogy képtelen voltam letenni, csak mikor már a szemem tényleg leragadt. Szerencsére a vége nem lett "depi end", bár nem is igazi happy end.
Zsepiket bekészíteni!