ADATLAP
Titoktündér
Egy mese, melyben nincsenek robotok és halálfejek, sem fegyverek, űrlények vagy topmodell kinézetű teremtmények. Nincs benne csúnya beszéd sem, és a bugyuta, értelmetlen, semmitmondó történések is kimaradtak.
Hogy mi az, ami szerepel benne?
Varázslatos mesevilág, mely szórakozás és hasznos segítség is egyben szülő és gyermek számára. Többek között, HA:
kicsúfolják, fél a sötétben, verekszik vagy őt bántják, beteg lesz, barátkozni vagy békülni kell, netán elveszít valamit, vagy híján van az önbizalomnak.
De akkor is önfeledt mesés perceket nyújt, ha ezek mindegyike szerencsésen elkerüli gyermekét.

Játék és mese, melyben észrevétlenül kap helyet a pozitív gondolkodásra való nevelés, az önbizalom fejlesztése és mindenekelőtt a vidám, gondtalan életszemlélet kialakítása és megtartása. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt! ...
Emőke Nagy véleménye:
A lányomnak olvastam fel esténként, sokat beszélgettünk utána az olvasottakról. Meglepő, hogy néha milyen egyszerűen el lehetne magyarázni dolgokat a gyereknek, milyen egyszerű lenne pozitív gondolkodásra nevelni. Sokat tanultam én magam is az olvasás közben.
Benkő Ella véleménye:
Egy Agykontroll tanfolyamon vettem meg az unokahúgomnak ezt a könyvet. Szuper! A dolgok sokszor nagyon egyszerűek, és bevonzhatóak. Tapasztaltam, és tapasztalom felnőtt fejjel. Kár hogy nem hamarabb! Egyre jobban! :)
Dobos Krisztina véleménye:
Tetszett a kép és a felirat a borítón, de mielőtt megvettem volna a lányomnak, tesztelni akartam, mert az ismerőseim közül még senki sem ismerte. Kivettem a könyvtárból, hogy beleolvassak, aztán nem tudtam letenni, annyira tetszett. Sok felnőtteknek szóló könyvet olvastam már a pozitív gondolkodásról, a célokról, de nem tudtam elképzelni, hogy lehet ezt gyerekeknek elmagyarázni. Pont így, ahogy ebben a könyvben áll!
Kruck Zsuzsanna véleménye:
A lányomnak olvastam ezt a könyvet, naponta egy fejezet, esti mesének. Nagyon jópofa, ahogy a kis tündér segít az óvodás kisfiúnak feldolgozni a kudarcait, vágyait. Nagyon örülnék én is egy-egy eszköznek. Úgy érzem, hogy a második könyv is jó olvasmány lesz lánykámnak.
Szilágyi Adrienn véleménye:
Ha ilyen egyszerű lenne... lehetne.
Mindent szeretnék a varázsceruzát, a varázscsengőt, a békítőport....
Nagyon tetszett, számtalan örömteli percet okozott. Elkezdtem a további köteteit is.
Juhász Beáta véleménye:
A történetek könnyen követhetőek kisgyerekeknek is, a megoldási javaslatok szerethetőek és átvehetőek általuk is. Kedves, szerethető módon terelgeti őket a pozitív gondolkodás felé. Nem is elég egyszer olvasni, mi könyvtárból kölcsönöztük, de a nyuszi valószínűleg becsempészi a könyvespolcunkra. Másnak is szeretettel ajánlom.
Szédeli-Futó Tímea véleménye:
Nagyon jó könyv, gyereknek, felnőttenek, igazán összejozza és jobbá teszi a családot. Ajánlo minden háztartásba, közös esti programnak!