ADATLAP
Tizenegy botrány egy herceg meghódításához
„Lehet, ​​hogy az írónő még újonc, de így sincs vetélytársa.” – Chicago Tribune

Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat…
Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély.
Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt; ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek. Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek, és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától.

A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden, számára kedves dolgot kockára téve megfogadja, hogy leckét ad jólneveltségből a zabolátlan szépségnek.

Julianának azonban más tervei vannak: csak két hetet akar, hogy bebizonyítsa, még egy rendíthetetlen nyugalmú herceg is a mindent elsöprő szenvedély rabjává válhat.

„Botrányosan szórakoztató.” – Adrian, goodreads.com

„Magával ragadott. Vicces. Érzelmes. Szuper. Szeretem.” – Blair, goodreads.com...
Fekete Gabriella véleménye:
Igazából az első rész fogott meg, s ahogy olvastam egyik könyvet a másik után, úgy lett egyre laposabb, egyre inkább egy kaptafára menő könyv. A nők ugyanolyanok (talán csak a kilóik száma változik), mind akaratos, erős jellemű, viszont szép férfiak előtt mind elveszetí a lélekjelenlétét, ja és minannyian a férfiak világába vágynak (kocsmákba, pénzügyek intézése, idegen hintókba beugrálás stb).
A szép és csábító férfiak is mind egy szállig egymás hasonmásai (az ikreknél még érthető is, de még a herceg is...). Hasonló modor, hasonló szavak, hasonló tettek, és pont ugyan olyanok az ágyban is. Mondom egyszer még jó volt, de haramdjára ugyan azt...
5/3
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
Ezt a részt is szerettem olvasni. Bár ennél kicsit "nagyobb" botrányokra számítottam, azért elég mozgalmas volt így is. Különösen a vérbeli olaszosság tetszett, hogy mindenre van egy szó, egy mondat....És persze a kishúg mellett örökösen védelmezőként őrt álló fiútestvérek.
Lengyel Viktória véleménye:
Nem volt rossz, de nekem sokszor az előző részek jelenetei jutottak eszembe olvasás közben. Sokszor unalmas volt, nem történet semmi, főleg ahhoz képest, hogy tizenegy botrányról lenne szó. A legtöbb botrányos jelenet nem volt eléggé kifejtve és így laposra sikeredett. Remélem nem lesz több része, mert ezt a történetet már nem lehet tovább húzni
Kovács-Valastyán Judit véleménye:
Hamar el lehet olvasni, az első két kötet imádtam, ez is jó volt, de most valahogy a motiváció hiányzott. Számomra a történet indulása és a konfliktus hiányos volt, de szépen lassan meghódított. Annyi biztos, hogy megint London, az elit körök, de valahogy más szemszögből, több negatívum bukik fel a színre, a botrányokkal. Ajánlom, ha az első köteteket már olvastad, semmiképpen sem érdemes ezzel kezdeni. Juliana karaktere nem olyan összetett, kicsit széthullott számomra, a herceg pedig többet foglalkozott a helyzetével, mint a saját életével.
Judit Pletscher véleménye:
Nagyon tetszett ez rész, bár az első kötet marad a legnagyobb kedvenc. A másodiknál viszont pörgősebb volt, így annál jobban tetszett. Julianna olaszos temperamentumát imádtam, és ahogy feltörte a herceg páncélját egyszerűen zseniális volt. Örültem, hogy a másik két testvér is felbukkant benne és láthattuk mennyire boldogok. Külön szeretem az írónőnél, hogy a női és férfi karakterek gondolatmeneteit is bemutatja.