ADATLAP
Trust in me – Bízz bennem
A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.

Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.

Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?...
Sáfár Józsefné véleménye:
Semmit nem tudtam az íróról mikor elkezdtem, azt sem hogy már más szemszögből megírták, egyszerűen csak elkezdtem. Nagyon hamar elolvastam, jó volt. Még nem találkoztam ilyennel, egy pasi szemszögéből megírt szerelmi történet. Küzdeni egy reménytelennek látszó kapcsolatért, nem volt könnyű, de megérte várni.
Katona Anna véleménye:
Mikor befejeztem az elsö kövyvet alig vártam, hogy ezt is elolvassam. Bár kicsit féltem milyen lesz Cam szemszögéböl olvasni. IMÀDTAM! Annyit nevettem mint megkockáztatom egy könyven még soha. Ugyan ugy izgultam a történettel kapcsolatban, pedig tudtam mi lesz a vége. Ès nagyon sok olyan dolog kiderült, ami a másig könyvben nem: Eperke! ìgy hívta magában Cameron Averyt. Jó volt egy pasi szemszögébol olvasni, hogy az ö fejében mi játszódik le. Csak ajánlani tudom ezt a könyvet is!
Rasztik Réka véleménye:
Nem kellett csalódni az első rész után. Már első olvasás alkalmával beleszerettem a történetbe, ami egy szürreális találkozással indult és egy különleges kapcsolattal ért véget. Hihetetlen, két ember kapcsolata milyen mélységig tud jutni. Ezt úgy nevezném: mintaszerelem, amire mindenki vágyik. Cam szemszöge nekem jobban tetszett, apró cselekedetei teljesen feldobják a regényt, a kedvencem mindig a reggeli készítés volt. Eszméletlen, hogy valaki ennyire figyelmes, amiért Avery kedvében akar járni. A két teknős is belopta magát a szívembe.
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Annyira jó ez a sorozat! Nagyon tetszett ez a rész is! Alig vártam, hogy megjelenjen ez a könyv! Nagyon szeretem a férfi szemszögből íródott könyveket, és ez is messze felülmúlta a várakozásaimat. Annyira jó volt újraolvasni a sztorit, Cameron már nagyon hiányzott! :) És a teknőse..még mindig csúcsszuper! :D
Kovács Emese véleménye:
Anyukám ajánlotta ezt a könyvet. Ő nem olvastam Avery nézőpontjából, de Cam megvette magának. Én sokáig halogattam, mert mi újat írhat az írónő. Viszont Camé szemszögéből jobban bejött a sztori. Lehet, hogy közrejátszik ebben az is, hogy szeretem, ha tudom mit hogyan él meg a fiú. Kíváncsi vagyok Theresa és Jase történetére is.
Bejczi Anita véleménye:
Húha, erről a könyvről nehéz írnom... Hogy őszinte legyek, csalódtam benne. És hogy miért? Mert egysíkú volt! Nem akarom ezt részletezni, de körülbelül a 150. oldalon éreztem végre azt, hogy "na végre, történik is valami!". Szerintem, így Cam szemszögéből is megismerve a történetet, simán lehetett volna egy könyvbe beleírni mindkét szemszöget... És bármennyire nehéz kimondanom (tényleg nehéz), nekem ebben a könyvben sokkal inkább Jase jött be, mint Cam...
Eszter Bako véleménye:
Egyszer csak semmi előzetes ismeret nélkül elkezdtem ezt a könyvet, először nem is tudtam hova tenni, fiúszemszög, csodáloztam, hogy vajon végig így lesz. De végülis nagyon tetszett, az ahogyan építkezik a történetük és egyre jobban megismerük a főszereplőket, a múltjukkal és azzal együtt amivé váltak.