ADATLAP
Vámpírnaplók 3. - Tombolás
...
Kulcsár Réka véleménye:
Sejtettem, hogy az Erő Katherin lesz, de nem gondoltam volna, hogy ő volt a kiscica is. Ezen nagyon meglepődtem.
Igazából arra számítottam,hogy Elenából előtör egy hatalmasabb erő, és úgy győzi le Katherint. De az talán túl fantasztikus lett volna. Ez így úgymond ,,normális'' halál volt.
László Klaudia véleménye:
Sokan gondolhatják hogy ez megint egy egyszerű vámpíros könyv, de ha elolvassuk, rájövünk, hogy ez a könyv más, ez a könyv megfog... Tele van a könyv izgalmakkal, szerelemmel és bonyodalmakkal. Készült a könyv alapján egy sorozat is. Bátran ajánlom mind a könyvet, mind a sorozatot mindenkinek!
Gaál Judit véleménye:
A Vámpírnaplók könyvek közül ez a kedvencem. A könyvnek valahogy végig van egy kis szomorkás hangulata, talán ebből lehetne sejteni, hogy a végkifejlet nem éppen happy end. Többször is olvastam már, de még most is elvarázsol ez a rész. Elena karaktere ha külsőben abszolút nem, de legalább már jellemében megközelíti azt az Elena Gilbertet, akit a sorozatból megismertem. Damon pedig, itt is csak olyan Damonos. Összességében nekem nagyon tetszett ez a könyv, szerintem el fogom még párszor olvasni.
Marxer Vivien Edina véleménye:
Fogalmam sem volt, hogy egy könyv és a belőle készült film/sorozat ennyire eltérő lehet egymástól. Miután egyik ismerősöm megemlítette, hogy komoly különbségek vannak a kettő közül, gondoltam elolvasom, és alig hittem el amit olvasok! És nem csak a történések újak, de maguk a szereplők is teljesen másmilyenek, mint amilyeneknek a sorozatból megismerhettem, a jellemekről nem is beszélve... érdeklődve folytatom a következő részt.