ADATLAP
Van valaki odaát?
Anna Walsh élete darabokban hever, mióta szerelme elhagyta. Hiába vigasztalják szülei a festői írországi otthonukban, Anna New Yorkba vágyik…

A barátaihoz – akik nem éppen hétköznapi figurák…
A világ legjobb állásába – ami, valljuk be, senkit sem hozna lázba…
Ami pedig a pasikat illeti – egy pasi van, akiért eddigi életét boldogan feladná: Aidan, de őt meg mintha a föld nyelte volna el.
Furcsa segítőtársak és bájos gonosztevők, egy világraszóló hír, két szülés és egy különös házasság kell ahhoz, hogy Anna végre megtalálja önmagát. Fergetegesen humoros, életvidám, érzelmes, egyszóval igazi KEYES könyv....
Czéman Eszter véleménye:
Nagyon szeretem Marian Keyes történeteit.
Azt hiszem hosszú oldalakon olyan állapotba kerültem, mint maga a főszereplő, és nem akartam elhinni, hogy mi történt Aidennel. Csak vártam, hogy ez csak egy "rossz tréfa". De persze kiderül, hogy nem az.
Keyes eddig az egyetlen szerző, akit olvasva az ember az egyik percben összekuporodva zokog, mert annyira átéli a szereplők fájdalmát, aztán gurgulázva, sírva nevet a szürreális poénjain.
Vida Fruzsina véleménye:
Sajnálom, hogy csak két hét alatt tudtam elolvasni, de annak viszont örülök, hogy pont ezért sokáig tartott a hangulat amit a könyv árasztott. Nagyon tetszett és a fordulatok megadták neki a lendületet. Nem volt unalmas, és ez azért elég jó dolog, hiszen 635 oldalon keresztül fenntartani az olvasó érdeklődését nem kis dolog. Marian Keyes-től biztosan fogok még olvasni, érdemes volt belekezdeni. Kíváncsi vagyok az írónő többi könyvére is, úgyhogy valószínű, hogy a kihívás keretén belül beillesztek még egy pár könyvet tőle.