ADATLAP
Velem Seattle-ben 1.
Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.

Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?...
Polyák Eszter véleménye:
Nagyon tetszett a könyv. van benne romantika, humor, veszekedés, ami általában minden könyvben benne van,de azért még is más. Az írónő szépen leírja a történetet, megismerkedésüktől kezdve az örökkön örökké tartó szerelemig. Várom a folytatást, biztos vagyok benne az is nagyon tetszeni fog.
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Nekem nem lesz a kedvenceim között ez a könyv. Van benne humor, kedves, aranyos, de amennyire teszik egymásnak a szépet, nálam kiverte a biztosítékot. Nekem sok volt. A tempója is egy kicsit gyors volt. Vagy csak az esti fáradságom mondatja velem?! Ennek ellenére várom a folytatást, biztos, hogy el fogom olvasni.
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Ez egy igazán romantikus könyv, mindenkinek tudom ajánlani,nekem nagyon tetszett. Az írónő nagyon szépen leírja a megismerkedésüket (ami igazán vicces volt) és végig a szerelmük kibontakozását. Szívesen olvasok olyan szereplőkről,akik gazdagok,de nem vágnak fel vele. Teljesen magam elé képzeltem az egész történetet, lehet hogy azért tetszik annyira,mert nem sokára nekem is esküvőm lesz és boldog vagyok. És ez a könyv is érdekes, szerelmes, alig várom a folytatását magyarul. A vége nagyon jó volt,szeretem amikor egy történet esküvővel, boldog családdal ér véget. És a fogadalmuk, nagyon aranyos és romantikus volt.