ADATLAP
Veszedelmes sorscsapás - Walking Disaster
Elsöprő szerelmi történet, melyben a kétségeket, a vágyakozást, az érzésekkel való szembesülést egy férfi szemén keresztül ismerhetjük meg.
Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: "Nagyon szeress! És még keményebben küzd!" Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Abby lényege magával ragadja Travist. Bár kapcsolatuk csak mókának indul, végül mindketten rabul esnek érzéseiknek, és már nem tudják többé elengedni a másikat....
Kormányos esztikormanyos5@gmail.com véleménye:
Nagyon érdekes, és nagyon jó volt Travis szemszögéből újra olvasni az egész történetet. Teljesen új értelmet nyert benne minden történés, és az új jelenetek is mind nagyon izgalmasak voltak. Travis-t már a Gyönyörű sorscsapásban is imádtam, de most, hogy az ő szemszögéből éltem át ugyanazokat az eseményeket, sokkal jobban megszerettem.
Miklósovics Lilla véleménye:
A Gyönyörű sorscsapás nagyon tetszett. Főleg Travis Maddox miatt. De azt nekem senki se mondta, hogy a történet meg lett írva Travis szemszögéből is!
Csak úgy faltam az oldalakat. Egyszerűen imádtam!! Már nagyon várom, hogy megtudjam mi történt velük Vegasban!
Horváth Alexandra véleménye:
Mint a Gyönyörű sorscsapás, úgy ez is remek történet volt! Travis szemszögéből átélni újra az eseményeket, nos, én azt imádtam. Mindig is szerettem, ha egy fiú szemszögéből is látom milyenek az események, mi zajlik le benne.
Abby és Travis kapcsolata egyáltalán nem volt viharmentes, de mégis egymásra találtak, és akkor is, ha külön voltak, mindig is szerették egymást, ami ugyebár az igaz szerelemhez vezetett náluk.
Potori Gréta véleménye:
A Veszedelmes sorscsapás elbűvölő könyv. Végig fönt tartja az olvasó érdeklődését. Abby számomra teljesen érthető, erős és jó karakter, aki álja a csapásokat, amiket a sors mér rá. Travis pedig... hát én nem szeretem annyira, amiértt minden útjába kerülő lánnyyal összeszűri a levet. Ha annyira gyűlöli a "dög keselyűket" akkor miért ááll folyton össze velük? Amúgy engem az idegesített egy kicsit, amikor a végén annyira könyörgött a bocsánatért, amikor nem hagyta békén Abby - t, az, hogy már tényleg a tulajdonának tekintette, hogy nem hagyta, hogy mással éljen. Viszont a többi dolgot imádtam benne, például a Galamb becenevet, nagyon aranyos:):) MIndenképpen olvassátok el!
Vigh Ágnes véleménye:
Fantasztikus. Ahogy olvastam, egyre mélyebbre zuhantam a Sorscsapás - könyvek iránti szerelmemben. Travist nem lehet nem szeretni és Abby sem az a tipikus idegesítő főhősnő, én őt is nagyon kedveltem. Imádtam a Galamb becenevet, majd a történetét is. Különleges volt. Alig várom, hogy a többi Maddox testvérről is olvashassak.
Bobor Rebeka véleménye:
Féltem, hogy nem lesz olyan jó, mint az első része (Gyönyörű sorscsapás), de nem csalódtam. Itt is izgultam egy sort :D A vége nagyon-nagyon tetszett, reménykedtem, hogy végül így történik. :) Várom már, hogy olvashassam a harmadik részét is :)
Kemsei Zsófia véleménye:
Imádtam a Gyönyörű sorscsapást. Nem egy szokványos romantikus történet volt, ahol a lány egyből beleesik a jóképű srácba, ezért külön pont a könyvnek. :) Először mit sem sejtve álltam neki a könyvnek, egy új történetet várva, de rövid idő után rádöbbentem, hogy Travis szemszögéből fogom látni az egész történetet. És baromi jól meg volt csinálva. Egyszerűen fantasztikus. A könyv megmutatta nekünk azokat a részeket, amiket nem is sejtettünk. Részemről nagy kedvenc lett a könyv, és nagyon örültem a végén a Jövőnek. :))
Kovács Brigitta Zsófia véleménye:
Nem első olyan könyv amit olvasok, amelyben a férfi szempontjából is le van írva a történet. Ez valahogy mégis más. Travis-t mindig is jobban kedveltem mint Abby-t, és így olvasni a könyvet számomra érdekesebb volt. Már alig várom, hogy a 3. rész végére érjek.
Matus Marietta véleménye:
Az írótól a második könyvem, amit elolvastam. Az első kötet után nagyon gyorsan belekezdtem, ezért nem igazán tetszett, mert a könyv az előző könyv történetét írja le a fiú, Travis szemszögéből. Eleinte, mivel még túl friss volt az emlék a történetről, számomra unalmas volt. Majd kimaradt egy kis idő, és újra elővettem, addigra a könyv is mintha már izgalmasabbá vált volna, vagy az emlékeim fakultak, nem tudom, de nagyon gyorsan kiolvastam ezt a könyvet is. A könyv végén a történet tovább folytatódik az első kötethez képest. Tetszett ez a könyv is. :)
Tóth Johanna véleménye:
Ez a gyönyörű sorscsapás másik szemszögből. Érdekes megtudni, hogy mire gondol Travis, és tudni, előtte mire gondolt Gal. Válaszokat kap az olvasó, ami elég kielégítő, ha az ember olyan sokáig rágódott a rajtuk, mint én.
Etyus véleménye:
A Gyönyörű Sorscsapást nem olvastam, így maga a történet teljesen új volt számomra.
Travis egy olyan karakter, akit nem lehet nem szimpatikusnak látni. Végig szurkoltam, hogy sikerüljön meghódítani és megtartani Abbyt.
A 'Fedezd fel mi jár igazából a pasik fejében!' alcímet azonban kicsit túlzásnak tartom, mivel Travis nem a nagy átlagot testesíti meg. :)
P Bjdb véleménye:
Nekem már a Gyönyörű sorscsapás is tetszett, azonban szerintem Travis szemszögéből élvezetesebb volt elolvasni a történetet. Ha muszáj lenne sem tudnám megmondani, hogy miért! A befejező részt még nem olvastam, de azt is tervezem, bár annyira nem is vagyok rá kíváncsi, mint amennyire Travis Maddox rálátásából írt könyvre voltam. Szerintem lenyűgöző, hogy milyen mélyenszántó gondolatai vannak a fiúnak és, hogy mennyit küzd, hogy megfeleljen a lánynak. Soha nem gondoltam volna az "első rész" elolvasása után, hogy a másik fél ezeket a szituációkat így élte meg.
Törköly Veronika véleménye:
Jézusom Trav! EZeket a gondolatokat!
Nem néztem volna ki belőled! Most pon aktuális elgondolások és megfogalmazások vannak ebben a könyvben számomra is. Ezeket a vívódásokat... küzdelmek sorát és a mélyen szántó gondolatokat nagoyn tudom csodálni. Pláne, ha lenne egy hús-vér Travis Maddox. Igaz, én valószínűleg le akarnám szoktatni a cigiről... :D
Toldi Barbara véleménye:
A Gyönyörű sorscsapás után ez már csak hab a tortán. Nagyon tetszett Travis szemszögéből a történet, ahogy féltékenykedik és próbál megváltozni Abigél miatt, hogy jó legyen az ő számára. Nem hitte volna, hogy valaha is megfelel majd Abby számára de utána ahogy telt az idő, egymásra találtak és beteljesült a szerelmük. A végén a tűzvész után nagyon megroppantak idegileg és Abby félt, hogy Travis előveszik, mint az egyik bűnös aki miatt kitört a vész. Ez a történet is nagyon tetszett!
Nyerges Flóra véleménye:
Mivel a Gyönyörű sorscsapást már olvastam így a történetet tudtam, ezért kicsit unalmas volt. De mégis érdekes volt Travis fejébe belelátni, hogy ő hogy látta a dolgokat miként élte meg az első találkozást, a szakításokat, a verekedéseket.
Juhász Petra véleménye:
Nagyon jó volt Jamie McGuire második kötete a Gyönyörű sorscsapás után. Igaz, hogy ugyan azt a történetet olvastam mégis sok új dolgot tudtam meg Travis és Abby kapcsolatáról. Mindig érdekes egy fiú szemszögéből is megtudni, hogy mit is érez igazából. Számomra nagyon érdekes volt. Nem gondoltam volna, hogy ugyan az a történet újra izgalmas lehet, de Travis szemszögéből nagyon is élvezhető volt.