ADATLAP
Vigyázz rám
Gyermekrablás

Sue Conroy bosszúra szomjazik. Nemrég szabadult a börtönből, és eltökélte, hogy mindenkit kézre kerít, aki annak idején a rács mögé juttatta. Elrabol egy tizenegy éves siket kisfiút, de ez csak az első felvonás a gondosan kitervelt hadjáratban.

Titkok

Sue Chicagóba menekül, és a Hanover-házban, egy bántalmazott nőknek fenntartott menedékben húzza meg magát. Dana Dupinsky féltve őrzi a körülötte élő nők titkait, és sosem nyújtana védelmet egy gyermekrablónak. Csakhogy fogalma sincs arról, hogy ezúttal kígyót melenget a keblén…

Gyilkosság

Dana csak akkor döbben rá, mekkora veszély fenyegeti, amikor egyik pillanatról a másikra Sue gonosz játékának kellős közepén találja magát, és a körülötte levők sorban halnak meg – és gyilkos nem válogat a módszerekben. ...
Bérci Zsanett Diána véleménye:
Ismét egy nagyon jól megírt krimi Karen Rose-tól .Végig fenn tartott a figyelmemet az elejétől a végéig.Pörgős, összetett, és szövevényes. Izgalmas , szinte letehetetlen könyv.. Tipikus Karen Rose..Csak ajánlani tudom.)
Bankó Sarolta véleménye:
Karen Rose krimijei izgalmasak, jól kidolgozottak, végig lekötik a figyelmet. Egyszóval jók. Először olvastam olyan krimit, amiben nő a gyilkos, egy nagyon kegyetlen sorozatgyilkos. Az általában jelenlévő szerelmi szál megtalálható ebben a könyvben, Dana és Ethan az egyik kedvenc Karen Rose-párosom.