ADATLAP
Viharos érzelmek
Szenvedély ​​nélkül lehet élni, de vajon érdemes?
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában? ...
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Úristeeen!!! Ez csodálatos könyv. Mindenkinek el kell olvasnia. Nem is tudom,hogy írjam le a véleményem, nem akarok spoilerezni, mert ezt mindenkinek úgy ajánlom elolvasni, hogy ne tudja mi következik. Én általában elszoktam a véleményeket olvasni,de ezt most valahogy kihagytam és nagyon jól tettem. Annyi mindent átéltem a könyv olvasása közben, olyan volt, mintha én is ott lennék, mint kívülálló és végig nézném a történéseket, de megszólalni nem tudok... Nevettem, dühös voltam, sírtam is, ilyet még egy könyv iránt sem éreztem. Nem csalódtam az írónőben,sőt... A könyv címe magáért beszél, nem tudok többet írni, csak annyit, hogy ha fegyvert fognak is rád, akkor is el kell olvasnod....