ADATLAP
Wait For You - Várok Rád
A 19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…...
Kiss Boglárka véleménye:
Fantasztikus kötet volt! Borzasztó, hogy mit művelt velem... Alig tudtam letenni, annyira kíváncsi voltam hogy mi lesz a következő mozzanat, esemény ami minden mélypont után következett. A történet nagyon magával ragadó volt és bár az a bizonyos titok lépésről lépésre kezdett kitisztulni, de majdnem megőrjített, hogy az írónő így szépen csöpögtetve adagolta be az olvasónak. Cam nem mindennapi fiú volt, és az is tetszett benne, hogy végre nem egy ilyen "először gyűlöllek utána szeretlek" szerelmi történet volt, mint ami általában lenni szokott. A dráma, ami Averyvel történt ugyanakkor borzasztó, és a családja ridegsége szívettépő. De lényeg ami lényeg, szuper volt, minden pillanatát élveztem! Alig várom, hogy a következő részt is a kezemben tarthassam.
Katona Anna véleménye:
Nállam egy könyv akkor igazán JÒ ha elfelejtek mindent és csak olvasok és olvasok. Imádtam ezt a könyvet. Avery egy nem mindennapi lány akivel fiatalon egy borzalmas dolog történik. Elmenekül a multja elöl ahol megismerkedik Cam-mel. Aki minden lány álom pasija. Avery hiába is probál távolságot tartani Cam kitartása és imádni való karaktere összehozza öket. Ès együtt szembenéznek a multjukkal utána pedig közösen tervezik a jövöt.
Csak ismételni tudom önmagamat, imádtam a történetet, karaktereket és olvasás közben sirtam, nevettem egyszerre. Csak ajánlani tudom ezt a könyvet! és persze kezdem is a folytatást olvasni.
Kemsei Zsófia véleménye:
Ez a regény egyszerűen csodálatos volt. Nem volt olyan rész, ahol azt gondoltam, hogy unalmas, vagy hogy nem folytatom tovább mert ez a rész nem tetszik stb… A sorok, a fejezetek sorban vesztek el a könyvjelző mögött. Mit is mondhatnék, én egyszerű olvasó? Csodálatos volt a történet, a szereplők, a kidolgozás, minden. Cam egyszerűen tökéletes, és remélem, hogy szaladgál még ilyen srác a világban és kívánom azoknak aki beléjük botlik, hogy becsüljék meg őket és legyenek velük a Föld legboldogabb emberei.
Miklósovics Lilla véleménye:
Ha egy majdnem 500 oldalas könyvet elolvas az ember kényszer nélkül másfél nap alatt az jelent valamit. Alig bírtam letenni! A Luxen-sorozat után gondoltam olvasok még mást is az írónőtől és nem bántam meg. Igaz, hogy a barátnőim azt mondták, hogy nem ez a legjobb könyv a világon, de nekem nagyon tetszett! Sokat nevettem rajta, a szereplőket könnyű volt megszeretni (főleg Cameront, aki igazi álompasi) és kíváncsivá tett, vajon mit fog hozni a folytatás?
Kocsis Dóra Ilona véleménye:
Megindító történet. Egyszerűen nem lehetett letenni. Annyira felcsigázza az embert, hogy mégis mit titkolhat Avery. Hogy miért annyira zárkózott, mi történhetett vele a múltban. Na és persze ott van Cam is, az örök kitartásával. Szerelmük történetét egy igazi érzelmi hullámvasútként lehet végig olvasni.
Fülöp Zsanett véleménye:
Bár imádok olvasni, néha egyszerűen nincs rá időm, vagy túl fáradt vagyok ahhoz, hogy felfogjam mit olvasok. Szegény könyv úgy járt, hogy megvettem és nem volt időm elkezdeni, így aztán el is felejtettem, hogy létezik. kb másfél hónap után jöttem rá h jééé nekem ez meg van. Hiba volt nem azonnal elkezdeni. Nagyon jó könyv volt. Olvastatta magát. A történet sötét szálai végig ott lebegnek a fejünk fölött még sem nyomasztó, vagy idegesítő. Ez nagyon ritka. A szereplők is nagyon szerethetőek voltak és emberiek. Hibákkal. Azonban a barátnőimmel egy dolgot megállapítottuk, hogy ilyen pasi mint ebben a könyvben nincs a valóságban (sajnos). Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a romantikus történeteket.
Somodiné Sándor Anikó véleménye:
Nem csalódtam ebben a könyvben sem. A Luxen sorozat után nem erre számítottam. Avery menekül otthonról, emlékei elől(14 évesen megerőszakolták), ezért olyan messze választ otthonától egyetemet, amennyire csak lehet. Az első nap belebotlik Cameronba, az egyetem egyik legnépszerűbb srácába. A fiú el kezd udvarolni neki, de nincs könnyű dolga, mert Avery heteken át visszautasítja, mikor Cam randizni hívja. Avery szép lassan beleszeret, de nem tud egykönnyen elszakadni múltjától és kínzó emlékeiől. Cam ebben segít neki és végül övé lesz Avery szíve. A szerelem mellett barátokat is talál. Megváltozik az élete, nem közösítik ki, nem fordítanak neki hátat, mint például azt a szülei tették. Szerettem ezt a könyvet is olvasni.
Molnárné Szabó Zsuzsanna Babi véleménye:
Az az igazság, hogy stílusát tekintve ez a könyv nem igazán az én műfajom. Számomra az eleje kicsit vontatott volt, lassan bontakozott ki az igazi lényege illetve a titok, ami az egész művet áthatja. Egy picit "csepegős" volt számomra a történet, nem igazán életszerű, de azért elolvasható, sőt, szerethető is ez a könyv. Be kell vallanom, hogy nem fog szerepelni a kedvenc olvasmányaim listáján.
Leitner Izabella véleménye:
Jennifertől a Luxen sorozat eddig magyarul megjelent 4 kötetét olvastam és nagyon szeretem. Ezért gondoltam úgy, hogy ezt a könyvet is elolvasom. Nagyon tetszett, bár kicsit szerintem túl sokáig tartott mire Avery úgy döntött, hogy hajlandó elmondani Cam-nek a problémáját. De nem csalódtam, nehezen tudtam letenni, sodort magával a történet. És bár nem tudom elképzelni, hogy léteznek a valóságban is ilyen "fantasztikus összeakadások", de a könyvekben kifejezetten szeretem ezeket... :) Szerintem érdemes elolvasni! :)
Buth Fanni véleménye:
Nagyon jól sikerült alkotása lett nagyon tetszett. A történet is aranyos. Az elejét nem igazán tudtam hova tenni hogy nem lehetett tudni mit titkol igazán az életéből el és ,hogy mért fél annyira a buliktól és hogy ha sokan nézik. De ahogy le vezeti és aztán bevallja a párjának szív melengető. Cameron karaktere nagyon be jött a kék szemével el kápráztatja Averyt. Tetszett hogy mennyire ki tartó hogy nem adta fel addig még nem mondott igent a randira.
Nekem el nyerte a tetszésem nagyon. Ajánlani tudom mindenkinek akinek van ideje ilyen történetekre.
Nyisztor Szidónia véleménye:
Jennifer csak tökéletes férfi karaktereket tud kitalálni, és hát Cam is bőven a top3ban benne van. Csupa jó tulajdonságai vannak, sőt még sütit is sütöget. A női szereplő kicsit gyengére sikerült, de így is szerethető. Kicsit sérült lelkileg, kicsit bizonytalan, de azért csak rájön arra hogy mi a jó neki és Cam-nek.
Miklián Marietta véleménye:
Először is, szivi?! Komolyan? Annyira utáltam!
Magával a könyvvel nincs gond, egy kedves kis történet, bár az én szívembe nem sikerült belopnia magát. Nevetgéltem rajta, voltak aranyos jelenetek, de néha a fejemet fogtam... A végét már nagyon vártam, nekem kicsit már sok volt.

Tóth Patrícia véleménye:
Ez a könyv tipikus példája annak, hogy mindenkit el lehet fogadni, úgy ahogy van. Senki sem tökéletes. Sem Cam, sem pedig Avery. Mindenkit meghatároz a múlt. Miután egymásba ütköznek és még kiderül, hogy még szomszédok is, egyre bonyolultabb szál füzi őket össze. Cam hajt és addig nem fog visszahátrálni, míg Averyn nem látja azt, hogy nem érdeklődik iránta. Folyamatosan elhívja őt randizni, míg végül be nem adja a derekát. A családi látogatás is jól sikerül hiszen mindenki nagyon gyorsan a szívébe zárja Averyt. Nekem kifejezetten az a rész tetszett mikor Cam apja próbálta rávenni Averyt arra, hogy egyen szárított őzhúst, és mikor már-már beadta volna a derekát Avery Cam a fülébe súgta azt, hogy "bambi". Ezen a jeleneten nagyon jót kacagtam. A végére összekuszálódik egy kicsit a fonál, de ketten együtt kibogozták és utána együtt folytatták életüket. Avery tisztázta magában a múltat és már megnyugodott abban, hogy sitten rohad az a gazember. A szüleit is elment meglátogatni, de csak azért, hogy kiossza őket. Egy nagyon fergetegesen jó könyv, egy fergetegesen jó írótól.
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Nagyon tetszett ,szeretem a happy end-eket.Mostanában romantikus hangulatban vagyok ezért teljesen megfogott.Cameron egy igazi álompasi dögös,vicces és még sütni is tud.Hát én biztos nem mondtam volna nemet 2 hónapon keresztül arra a lehetőségre,hogy randizzak vele!Na de Avery is megadta magát...és milyen jól tette!!
Kiss Enikő véleménye:
J. Lynn az egyik kedvenc szerzőm a Lux sorozata egyszerűen levett a lábamról. Így egyértelmű volt, hogy ezt is kötelező elolvasnom. És nem csalódtam. Nagyon tetszett bár a Lux szintjét a szívemben nem ugorja meg. Avery egy hihetetlenül erős lány aki kitartott a legnagyobb bajban is amikor mindenki elfordult tőle, nagyon megszerettem őt ezért. Cameron pedig annyira egy aranyos pasi volt, hogy új könyves álompasi is avathattam a személyében. Csak egy dolog nem tetszett vele kapcsolatban, hogy sajnos már túl tökéletesre sikerült. De tényleg mindenhez ért, mindig azt mondja amit kell, és azt csinálja amit kell és van egy nagyon aranyos teknőse is :) Mondom túl tökéletes. Ennek ellenére imádtam a könyvet és tuti újraolvasós kategóriába esik nálam :)
Bíró Krisztina véleménye:
Jennifer L. Armentrout most sem okozott csalódást. A könyvnek már a borítója is megfogott, na de a tartalom! J. Lynn néven írt könyvei közül már olvastam néhányat, de eddig ez tetszett a legjobban. A könyvek nagy része tetszeni szokott, de mégis szoktam hibákat találni. Itt, bármennyire is próbálom, nem találok említésre méltót. A történet maga érdekes volt, a hangvétel sokszor humoros (bevallom, nem egyszer hangosan nevettem rajta), a szereplők pedig szerethetőek. Persze már amelyikeket kellett. A szülők borzalmasak voltak. Ha nekem lennének ilyen szüleim, nem is tudom mihez kezdenék. Szörnyű volt a hozzáállásuk mindenhez, önzők voltak és buták, ráadásul nem támogatták a lányukat. Az ilyeneknek nem való gyerek.
Cameron stílusa, személyisége, és persze a külseje (hiszen valljuk be, nem csúnya, sőt :D), ha mondhatom így, a „lénye” nagyon tetszett. Hiszen, lássuk csak: van egy teknőse, magabiztos, kedves, humoros, védelmező, tud sütni, emellé pedig szikrázó kék szeme és görög istenekhez méltó teste van. *Sóhajtás* Ódákat tudnék zengeni róla, de sajnos és szerencsére ez a könyv nem csak róla szólt.
Avery-vel sem voltak gondok. Nem nyavalyog, erős lány, aki túlélte a megpróbáltatásokat, ami nem lehetett könnyű. Kockázatos ilyen komoly témát beleszőni a történetbe, hiszen nagyon kell vigyázni az egyensúlyra. Ne legyen lelkileg nagyon megterhelő, de mégis komolyan részt vegyen. Itt ez is sikerült.
Persze minden könyvbe kell egy meleg barát. De végre valahára nem a sztereotipikus „érzékeny-aranyos-megértő-stb.” szöveget kaptuk, hanem a valódi Señor Köcsög-öt. Humorral, beszólásokkal, mindenestül.
Összességében nagyon megszerettem, most megint nekiállok. :)
Mikó Barbara véleménye:
A Luxen-sorozat után,természetes volt,hogy elolvasom.Kicsit csalódtam benne,mert amennyire örültem és belevágtam,annyira csalódtam.Még a kék-szemű,kockahasú,görögisten sem nyerte el a tetszésem.Avery meg már néha eléggé idegesített a sok nyavalygásával.Voltak benne aranyos részek,amiket megmosolyogtam (Señor Köcsög és Raffaello kalandjai) és ajánlom mindenkinek,aki egy kicsit könnyebb,nyugisabb olvasmányra vágyik.