ADATLAP
When It Rains – Amikor esik…
Ő volt az első szerelmem, még mielőtt összeomlott az életem.
És ő most többet akar, amit én nem tudok megadni neki. Minden megváltozott. Bárcsak elmondhatnám neki, miért… de képtelen vagyok. Senkinek nem mondtam el.
Csak akkor ébredtem rá, mennyire szükségem van rá, amikor elment a főiskolára, és én teljesen magamra maradtam.
Aztán egy nap belovagolt a városba Asher Hunt, azzal a sötét, varázslatos tekintetével és a pimasz mosolyával. Őt nem érdekelte, ki voltam azelőtt, egyszerűen csak életet lehelt abba, ami megmaradt belőlem. Sokan figyelmeztettek, hogy tartsam tőle távol magam, de ő segített elfeledni a fájdalmat, ami oly hosszú ideje fogva tartott. Nem hittem, hogy ez lehetséges, mielőtt ő besétált az életembe.
Megsebeztek.
Megmentettek.
És reményre leltem.
Sokáig azt hittem, hogy azon a bizonyos éjszakán végleg leíródott az életem, de aztán rájöttem, az csak egy új kezdet volt. Míg egy titok fenekestől fel nem forgatta a világomat…
Újra....
Bakos Dominika véleménye:
Hát nem pont erre számítottam... Imádtam minden egyes percét amíg olvastam, még azokat is amikor sírásra kényszerített... Gyönyörű történet a belső szenvedésről, az újrakezdéstől, az önzetlen mégis kissé önző szerelemről és a váratlan veszteségről! Az fix hogy felkerült a kedvenc könyveim listájára!
Lajos Aliz véleménye:
Nagyon sokat sírtam. Fantasztikus történet. Egyszerűen nincsenek szavak. Attól a kerzdve, hogy Asher bekerült a kórházba sírtam, és annyira szomorú volt, végig remenykedtem, hogy hátha valahogy még is túl élni, de nem...Viszont Beau nak is örültem, sajnos a vele való kapcsolatot annyira nem olvashattuk részletesen, de csak egymásra találtak.
Kis Alexandra véleménye:
Nem gondoltam, hogy egy könyvön lehet sírni, de igen is leget. Összetört. Beaut már az elején nem szimpatizáltam, és jött Asher.. Imádtam őt. Csodás személyiség, és aztán elment...Azt gondoltam, hogy az a tipikus "megerőszakolt tinédzser" történet lesz, de nem..annál több. Kedvenc könyvem lett. Tele érzelmekkel. És Asher, amikor esik az eső, TE jutsz mindig az eszembe!
Nagy Rebeka véleménye:
Gyönyörű történet. Szerintem ennyit még nem sírtam olvasás közben. Minden pillanat leírása olyan tökéletes volt, mintha velem történt volna minden boldog pillanat és egyben minden szívfacsaró pillanat is. Mikor a könyvet a kezembe vettem, nem hittem volna, hogy egy ilyen jó, érzelmes történetet fogok olvasni. A lány szenvedett egy vele történt dologtól, mindenkit eltaszított magától, majd megismert egy fiút, akivel lelki társak lettek.... Nem gondoltam volna, hogy nem Asher Hunt a happy end. Mindenkinek szívből ajánlom!
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Jól kisírtam magam rajta,de Imádtam!!!
Szívszorító történet egy lányról akit 16 éves korában megerőszakolnak.Kate élete a történtek után összeomlik…
Aztán. Pár év múlva találkozik Asherral és a fiú segítségével a gyógyulás útjára lép.Azt hinnétek ezek után jön a Happy End…
Hát tévedtek….
Márkus Szilvia véleménye:
Nagyon szépen megírt könyv volt ez, igazán megható és szívszorító. Olyan könnyen olvasható, hogy szinte alig tudtam letenni, mégis nehezen, mivel ennyire fájdalmas. A vége szerintem is egy kicsit túl gyors volt, én is azt hittem, több időre lesz szüksége Kate-nek, hogy feldolgozza Asher halálát.
Banzi Réka véleménye:
Sírtam... rengeteget. Csak ültem, potyogtak a könnyeim, és alig láttam tőlük a betűket. Minden összetört lány megérdemelne egy Asher Hunt-ot, csak nem pár pillanatra, hanem egy egész életre. Beau is szerethető karakter, de Kate-et nem értettem, miért hallgatta el olyan sokáig a megerőszakolását. Szerintem nem veolt értelme évekig mésztenie magát és eköré a momentum köré építeni az egész életét. A másik kicsit fura dolog nekem az volt, hogy nem sokkal Asher halála után összejött Beau-val. Nekem úgy jött le az egész, hogy teljesen beleszeretett Asherbe, és ha például én veszteném el tragikus hirtelenséggel a páromat, akkor több idő kéne, hogy más iránt is így tudjak érezni. Amúgy nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom :)
Barát Réka véleménye:
Erre alig találok szavakat....
Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan könyv, amint többet fogok sírni...sőt zokogni..mint a Szerelmünk lapjain!
Nagyon jól megírt könyv! Imádtam és mindenkinek ajánlom!
Kovács Szilvia véleménye:
Bakker ez a könyv, ez…erre egyszerűen nincsenek szavak!!! Gyakorlatilag az utolsó 150 oldalt végig bőgtem. Volt egy pont ahol félre kellett tennem, mert úgy éreztem ennyi, most nem tudom tovább olvasni mert megszakad a szívem. Muszáj volt valami vidám és pörgős zenét betennem, hogy a bennem kavargó szomorúság, együttérzés és fájdalom kicsit elmúljon.
Lisa De Jong olyan szinten tudta átadni mindazt a kétségbeesést, fájdalmat és reménytelenséget amit Kate érzett Asher miatt, hogy arra nincsenek szavak. Együtt dobbant vele a szívem, éreztem mindazt amit ő érzett, és átéltem minden egyes pillanatot amit együtt töltöttek…..még most szívszorító ha erre gondolok, arra amit átélt és amit elvesztett. Ez egy örök kedvenc lesz!!
Molnár Blanka véleménye:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!;(;(;(;(;;(
Ez volt az első könyv amin sírtam!!!!!!! Most nem tudok mást a kezembe venni, mert egyfolytában ezen jár az agyam! De imádtam!!!