ADATLAP
Wings - Szárnyak
Mágia és összeesküvés, szerelem és veszély – ebből a nagyszerű regényből kiderül, hogy eddig szinte semmit sem tudtál a tündérek világáról....
Áman Réka véleménye:
Nem sűrűn olvashat az ember egy könyvben tündérekről. Ha elő is fordult eddigi olvasmányaimban tündér soha nem főszereplőként. Az elejém egy kissé furcsának tartottam a könyvet ugyanis az írónőnek teljesen más elképzelesei voltak a tünderekről mint nekem, ám ahogy haladtam előre a történettel kezdtem megérteni az írónő elképzeléseit és ezzel együtt kezdtem el élvezni a könyvet. Még a két srác közül se tudtam kedvencet választani,ami nálam ritkán fordul elő. Összeségében nekem tetszett a könyv és alig várom hogy elkezdhessem a folytatást!:)
Koller Alexa véleménye:
A sorozat első részét olvastam még csak el,de már alig várom,hogy elkezdjem a többi részt is.Eddig nem nagyon vonzott a tündérvilág,de ebben a könyvben nagyon érdekes oldalról mutatja be őket az író.Amikor azt hallottam,hogy tündér,nem pont így képzeltem el.
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Ez volt az a sorozat, aminek köszönhetően beleszerettem a tündérvilágba. Tudtam, hogy el kell olvasnom, nem is csalódtam benne. Csodálatos világot teremtett a szerző, igazán egyedi történet, varázslatos helyekkel. A szereplők is jól kidolgozottak, szerethetők.
Csimbók Anna véleménye:
Imádnék ebben a világban élni! A könyv az egyik kedvencem, a benne lévő szerelmi szálak, a bonyodalmak minden együtt tökéletes a könyv! Mindig volt benne olyan ami megtudott lepni! Laurelt mellett Tamanit imádtam a legjobban!
Kemsei Zsófia véleménye:
Az első olyan könyv volt amiben tündérekről olvastam és meg kell valljam először nem igazán tetszett mert nem így képzeltem egy tündér ábrázolását. Miután hozzászoktam az írásmódhoz és megértettem hogy az írónő hogyan akarja a tündéreket ábrázoltatni nagyon beleszerettem. Ajánlani tudom azoknak az embereknek akik szeretik a furcsaságokat. :)
Kiss Petra véleménye:
Most már tudom, miért nem bírtam soha végigolvasni... sajnos nem kötött le, bugyutának találtam a történetet. Jobbra számítottam.
Kintli Emese véleménye:
Jaj, ez a könyv a sírba visz. Egyszer, még 1-2 éve elkezdtem olvasni, de nem győzött meg. Az eleje megint kínszenvedés volt, és most már tökéletesen össze vagyok zavarodva.
Az én ízlésemnek kicsit sok benne a párbeszéd, és az eleje annyira untatott, hogy majdnem félbehagytam. De sikerült megküzdenem vele! És, ha az egész könyv olyan izgalmas lett volna, mint az utolsó 80 oldal, akkor nem haragudnék most annyira erre a könyvre. De így…
Büki Virág véleménye:
Már vagy ötödik alkalommal vettem a kezembe, hogy na most végre elolvasom, csak aztán mindig közbe szólt egy jobb könyv. Aztán végre eljutottam a feléig, ahol aztán elkezdett nagyon beindulni a könyv, és onnantól kezdve imádtam! Pörgős volt, szórakoztató, a vége pedig az a szokásos: Ajj, miért nem volt képes egy normális befejezést írni az író, most kajtathatom a következő rész a boltban!
Azért csak 8/10, mert már sokszor nekiálltam.