ADATLAP
World After - Túlélők világa
Az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi világból.

Mikor egy csapatnyi ember szörnyetegnek véli és foglyul ejti Paige-et, Penryn húgát, a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik. Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.
Penryn keresztülautózik San Franciscón, a testvérét keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségükben felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.
Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyet az élükön. Ha választania kell, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogyan fog dönteni?

Penryn és Rafi ismét együtt. Tudd meg, mi táplálja izzó érzelmeiket!

„Függőséget okoz. Súlyos és gyógyíthatatlan függőséget.” – Glamour UK

„Az Angelfall lenyűgöző meséjétől szabályosan leesett az állunk. Hevesen dobogó szívvel és remegő ujjakkal fogjuk lapozni a folytatást is, melyben talpraesett hősnőnk, Penryn az Ellenállás tagjai közt találja magát… Az egész kegyetlenül zseniális.” – Star Magazine...
Molnár Blanka véleménye:
Annyira vártam hogy elolvashassam a folytatását!!!! Annyira magával ragadott. Egyre jobban tetszettek a karakterek de sajnos Penrynt még most sem sikerült magamhoz közel éreznem pedig én is ilyen természetű vagyok.
A borító is gyönyörű/de még mennyire/ es a sztori is izgalmas. Már olvasom is a 3. részét
Sas Viki véleménye:
Hmmm, kicsit kavarognak bennem a különböző érzések. Jó volt a könyv, tetszett, de nekem hiányzik a vége. Egy picit gyorsnak találtam a 3 sorban lerendezzük a végét hozzáállást. Egyébként örültem neki, hogy ez nem az a tipikus "az első részben nem jöttünk össze na akkor majd a másodikban" típusú könyv volt, hanem a történetet, a cselekményt folytatta, amire nagyon is kíváncsi voltam. Szerintem simán belefért volna egy-két dolog részletesebb kidolgozása, de ezek nélkül is sikerült egy egész sztorit kapnunk szerintem. A harmadik rész már a polcomon vár és hamarosan bele is kezdek, kíváncsi vagyok, hogy ér véget Penryn és a többiek története.
Huszti Bettina véleménye:
Egyszerűen ááááá....! Mikor jön már a folytatása? Hihetetlen volt!
Annyira csodásan oldotta meg az írónő, hogy habár végig abban a hitben voltam, hogy "Na, most tűnik fel Rafi!", egyszerűen eltűnt, és észre sem vettem, annyira lekötött a történet maga. Mikor már csak az utolsó száz oldalnál jártam, akkor tűnt fel, hogy "Hol van ez a fiú?". De utána viszont, hihetetlenül izgalmas volt! Sőt, végig az volt!
És ami a záróképe a történetnek, hát az valami hihetetlen. Nem számítottam rá. Meg sem fordult a fejemben, hogy ez megtörténhet, miközben végigizgultam az egészet, hogy vajon hogyan oldódik meg az a kalamajka, amibe Rafi, Peryn és Paige kerültek. De egyáltalán nem csalódtam. A lányok még mindig hatalmas túlélők!