ADATLAP
Zuhanás előtt
Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Marthas Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal.

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki?


Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas.

A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg....
Gálné Török Ágnes véleménye:
Maga a történet nagyon jó, és közben megismerünk minden szereplőt is. A végén nem számítottam a megfejtett zuhanás okára. Mindenre lehetett gondolni csak erre nem. Egy szerelmes őrült ilyenre is képes.
Tünde véleménye:
Zseniális könyv,joggal került a Bestseller listák élére. Letehetlenül izgalmas,végig fenntartja a feszültséget. Nagyon tetszik hogy minden szereplőt megismerhetünk benne,minden nézőpontból láthatjuk a történéseket. Úgy tűnik nekem most a katasztrófakönyvek jönnek be,ez a 3.párhuzamba ami a kezembe került. Várom Noah Hawley jövőbeli könyveit,kicsit Jodi Picoltos-an ír ,ez pedig külön piros pont tőlem :)